Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Autorskie pluginy

MarmarukHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oraz pewien serwer easym*x jest skkradl ( nawet z moimi CONFIGAMI ktore robilem np asyst ) i nie moge patrzec na to jak ich uzywaja

skoro to są twoje pluginy, to skąd je mają? xD na ftp hakerzy sie włamali? (nie wierze że 14'latki +/- takie rzeczy potrafio)

Opublikowano

oraz pewien serwer easym*x jest skkradl ( nawet z moimi CONFIGAMI ktore robilem np asyst ) i nie moge patrzec na to jak ich uzywaja

skoro to są twoje pluginy, to skąd je mają? xD na ftp hakerzy sie włamali? (nie wierze że 14'latki +/- takie rzeczy potrafio)

16 lat* , a dalem osobie ktorej ufalem oraz bardzo dlugo znalem, okazalo sie ze jest on tam technikiem..

Opublikowano

Kupili tego core'a przerobionego za 130 zł xD

Bo są idiotami i się sami ojebali.

Dam ci go za free i src bo sam go robilem xD

Ja pinionszkiem nie gardzę, a że go za free udostępniają to ja będę pierwszy.

A i autorem topek jest spook1998 / Spook'u: https://www.youtube.com/watch?v=nb5Fs_c_UVA

Dam jeszcze ci kilka ss żeby nie było:

qc3xsh7.jpg

lOoZ8hA.jpg

AjiHcYD.jpg

vZiP2wW.jpg

CWeKkdQ.png

Opublikowano

16 lat* , a dalem osobie ktorej ufalem oraz bardzo dlugo znalem, okazalo sie ze jest on tam technikiem..

I kogo ty oszukujesz?

Każdy core jaki kupujesz albo uda ci się wyciągnąć od kogoś od razu rozdajesz 20 innym osobom.

CoreSV już lata dzięki tobie po internecie tak samo ten AHCore.

A i jeszcze ten core Ernioo to już...

Dobra ale ja po Twoich ss nie wiem co one robią.... Może jakiś opis?

Jest to kolejna przeróbka kguildsów.

Ma crafttraki, drop z wymianą itp...

Jak chcesz to ci dam core'a i sam zobaczysz.

CWeKkdQ.png

Gość dominik148
Opublikowano

Jezeli chcecie zakupic pliki GG; 59542398 ( najlepszy oraz najszybszy kontakt )

Skype; marmarukhd.hd2

Downoland: [ WKRÓTCE ]

Sprzedajesz pliki, a potem dajesz dl za darmo? XDD

Ps. Pisze się download ;)

Opublikowano

Marmaruk, ja wiedziałem że jesteś dzieckiem, które niczego nie osiągnie w życiu ale żebyś po raz kolejny podszywał sie pod autora pluginów ?

Myśłałem że Twój okres buntu sie skonczyl :)

Jedyne co potrafisz w java, to pozmieniać wiadomości, a i jeszcze edycja plugin.yml, w tym jesteś chyba najlepszy z mpc :)

Co kurw* Wszyscy mają z tymi myhardami? Co chwile nowe przeróbki..... 9/10 serwerów survival + gildie, a zapomniał bym teraz to same easyhc....  stoją na tych myhardach przerobionych, to już jest żałosne.

Nie polecam.

Opublikowano

Marmaruk, ja wiedziałem że jesteś dzieckiem, które niczego nie osiągnie w życiu ale żebyś po raz kolejny podszywał sie pod autora pluginów ?

Myśłałem że Twój okres buntu sie skonczyl :)

Jedyne co potrafisz w java, to pozmieniać wiadomości, a i jeszcze edycja plugin.yml, w tym jesteś chyba najlepszy z mpc :)

Co kurw* Wszyscy mają z tymi myhardami? Co chwile nowe przeróbki..... 9/10 serwerów survival + gildie, a zapomniał bym teraz to same easyhc....  stoją na tych myhardach przerobionych, to już jest żałosne.

Nie polecam.

Wiesz przyszedł do mnie Michał i chciał przeróbki to zrobiłem tyle ile umiem.

A to że oni go udostępniają jako swoje to #BEKA

CWeKkdQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...