Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista na zlecenie - napiszę plugin

HAMMERxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hammer ty z tym sądem to tak na serio? XDD

Pojdziesz na Policję i powiesz, że ktoś cię obraził na forum o srajkrafcie? XDD

Szkoda mi się CB robi typie.

@topic

Chcesz wydać pieniądze za zlagowany plugin? Wtedy mogę polecić ;)

Tak, jutro sprawa trafia na policję i będzie to wysyłane do sądu.

Artykuły o jakie będzie oskarżony ten dzieciak: Art. 268. kk,  Art. 18 § 2 kk, Art. 212. kk oraz art. 81 ust. 2 pr.aut. Co do podżegania to nie jestem pewien, ale wszystko ustalimy jutro na policji. :)

Co do pluginu to nigdy nie napisałem żadnego zlagowanego pluginu, więc piszesz to bezpodstawnie. Moje pluginy są pisane jak najbardziej wydajnie.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Hammer ty z tym sądem to tak na serio? XDD

Pojdziesz na Policję i powiesz, że ktoś cię obraził na forum o srajkrafcie? XDD

Szkoda mi się CB robi typie.

@topic

Chcesz wydać pieniądze za zlagowany plugin? Wtedy mogę polecić ;)

Tak, jutro sprawa trafia na policję i będzie to wysyłane do sądu.

Artykuły o jakie będzie oskarżony ten dzieciak: Art. 268. kk,  Art. 18 § 2 kk, Art. 212. kk oraz art. 81 ust. 2 pr.aut. Co do podżegania to nie jestem pewien, ale wszystko ustalimy jutro na policji. :)

Co do pluginu to nigdy nie napisałem żadnego zlagowanego pluginu, więc piszesz to bezpodstawnie. Moje pluginy są pisane jak najbardziej wydajnie.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na połowę tych artykułów nie masz dowodów, 1/4 sam ześ łamał, a reszta jest wyssana z palca.

Policja cię wyśmieje xD

PS: Nagraj jak tam idziesz, z chęcią zobaczę jak Cię gaszą.

PS2: Co do avatara, chwilę się pośmiałem z twojego zachowania na omegle z rafonem, nie będę przecież takiego ryja nosił całe życie jako avatar, stary xD

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@topic

ja mam tylko jedno pytanie, nie jest to hejt tylko ciekawość

bo na githubie:

https://github.com/HAMMERxPL/cpvpDuel/blob/master/src/pl/centrumpvp/cpvpduel/utils/ChatUtil.java#L54

i czy jest sens robić metode która wykonuje metode z ChatColor i nic więcej? i też jak robisz StripColor to przecież usuwasz kolorki więc po co robisz fixColors jeśli te kolorki i tak się usuną? 

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

@topic

bo na githubie:

https://github.com/HAMMERxPL/cpvpDuel/blob/master/src/pl/centrumpvp/cpvpduel/utils/ChatUtil.java#L54

i czy jest sens robić metode która wykonuje metode z ChatColor i nic więcej? i też jak robisz StripColor to przecież usuwasz kolorki więc po co robisz fixColors jeśli te kolorki i tak się usuną? 

Czy to jest temat do oceniania pluginu? 

Tak, jest jak najbardziej sens. Jak wykonujesz metodę stripColor to nie usuwasz kombinacji kolorów, np. '&7' tylko je same, a mi akurat było to wtedy potrzebne. Nie używam już tego i pisałem, żeby tego nie oceniać. To nie jest miejsce do nabijania postów.

W ciągu kilku dni wykonałem parę zleceń, klienci są zadowoleni. Zapraszam do współpracy. :)

W piątek sprawa z AdamemGrzegorzem trafia na policję.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nie wiem co wy do niego macie ...

Postanowiłem zaryzykować i kupić od niego plugin . - Swietny , Zooptymalizowany i Szybko Wykonany !

Polecam na 100%

Opublikowano

@topic

bo na githubie:

Tak, jest jak najbardziej sens. Jak wykonujesz metodę stripColor to nie usuwasz kombinacji kolorów, np. '&7' tylko je same, a mi akurat było to wtedy potrzebne. Nie używam już tego i pisałem, żeby tego nie oceniać. To nie jest miejsce do nabijania postów.

W ciągu kilku dni wykonałem parę zleceń, klienci są zadowoleni. Zapraszam do współpracy. :)

Miało być wczoraj, wczoraj mówiłeś że dzisiaj, a dziś mówisz że w piątek? Dobry jesteś xD

@AntyWarn

Bardzo polecam, koleś zna się na rzeczy, jak chcecie gotowy plugin który ma już napisany to bardzo polecam świetne usługi ;d

Opublikowano

@ScoreBoard

http://jaszczur.czn.uj.edu.pl/mod/book/view.php?id=87&chapterid=43 - Poczytaj sobie ;)

@topic

Nie polecam, powody podali wyżej. :v

Nikt nie podał żadnego sensownego powodu. :)

@topic

bo na githubie:

Miało być wczoraj, wczoraj mówiłeś że dzisiaj, a dziś mówisz że w piątek? Dobry jesteś xD

@AntyWarn

Bardzo polecam, koleś zna się na rzeczy, jak chcecie gotowy plugin który ma już napisany to bardzo polecam świetne usługi ;d

Dzisiaj miałem komisję wojskową, nikt nie mówił, że idę w poniedziałek. Jestem już chyba umówiony na piątek, więc spokojnie - przyjdzie na ciebie pora.

Znam się na rzeczy i każda moja usługa jest świetna, nie tylko te z gotowych.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@ ScoreBoard

Moglbys zaprezentowac kod pluginu? Albo plugin? sam Ci zaplace ile tam mu dales.

@ HAMMERxPL

Komisje?  :D  :D  :D

Jak ty pod zwierzaka sie zaliczasz.

Jeszcze zakoncze to tak:

Brak sesownych powod?

- Jak wytlumaczysz ze 3 miesiace temu pisales do kamcia o 99% pomocy a gdy odsylal Cie do JavaDoc to Ty prosiles o gotowca.

- Jak wytlumaczysz ze 100% postow na spigocie to posty o pomoc bo nie wiesz jak cos zrobic?

- Jak wytlumaczysz twoj beznadziejny kod z pluginu na gita?? (Miales tym udowodnic ze potrafisz kodzic a jest c*****y)

- Jak wytlumaczysz ciagly hejt w twoja strone od randomowych ludzi? Zmienisz sie kiedys? Czy dalej bedziesz pajacowac?

Powtarzam fajnie ze zaczeles sie "uczyc" ale sprzedawanie nie kompletnego kodu jest najgorsze co mozesz zrobic na tym etapie...

Nie polecam dopoki "hammer" nie zmieni swojego toku myslenia grozenia policja sadem i kij wie czym tam jeszcze, do dzis nie naprawil najprostszych crasherow na jego serwerze.

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano

zadymka siusiusiusiu

@de76

@topic

Plugin napisany przez Hammera i inne zlecenia które wykona , będzie można podziwiać na moim serwerze (Start Nie Długo)

• 267651458687356667741.png@Jp Firma
  •  
  • Steam:xD
  •  
  • Hobby:End Fu*king Skript
    Creating nice server
    Learning C++ and PHP

​Z kolegą raczej nie warto pisać, to kolega osoby wyżej wymienionej(Hammera).

Powody wyżej wymieniłem, jak osoba, która nawet DOBRZE nie potrafi przecinka postawić ma stawiać własny serwer?

Jeżeli chodzi o Pana Hammer'a, jest przysłowiowym gównem który sam się zmieszał z błotem pisząc tak durne tematy/posty.

Ale pamiętaj, masa jest jak gówno, nikt go nie rusza :)

Jeżeli chodzi o samą pracę tego człowieka to nie jest nic innego jak nauka, dalsza nauka, która dopiero się rozpoczęła :)

Życzę jak najlepszej nauki nad tym co Tobie nie wychodzi, pozdrawiam :)

9u2pvr.gif

Opublikowano

zadymka siusiusiusiu

@de76

@topic

Plugin napisany przez Hammera i inne zlecenia które wykona , będzie można podziwiać na moim serwerze (Start Nie Długo)

•  
  • Steam: xD
  •  

Creating nice server

Learning C++ and PHP

Powody wyżej wymieniłem, jak osoba, która nawet DOBRZE nie potrafi przecinka postawić ma stawiać własny serwer?

Jeżeli chodzi o Pana Hammer'a, jest przysłowiowym gównem który sam się zmieszał z błotem pisząc tak durne tematy/posty.

Ale pamiętaj, masa jest jak gówno, nikt go nie rusza :)

Jeżeli chodzi o samą pracę tego człowieka to nie jest nic innego jak nauka, dalsza nauka, która dopiero się rozpoczęła :)

Życzę jak najlepszej nauki nad tym co Tobie nie wychodzi, pozdrawiam :)

To żaden mój kolega, możesz nawet znaleźć temat, w którym napisałem, że mogę mu coś napisać. ;)

Niby które z moich postów lub tematów są durne? %5E%5E.png

Moja nauka już dawno się rozpoczęła i efekty pracy można zobaczyć chociażby u @ScoreBoard.

4L0M4l0.png

Opublikowano

O ku*a

Kolega Hammera ? To że u niego zamówiłem plugin to nie znaczy że bezpodstawnie propsuję go . 

Dobrze się spisał więc postanowiłem że będę jego klientem . Znamy Się nie całe 1-2 dni ...

•  
  • Steam: xD
  •  
    Creating nice server
    Learning C++ and PHP

Odczep się kur*a od moich hobby , ty jakie masz ? Bezpodstawne wyrażanie opinii ? Wracaj do Serii Gta , a nie do MC .

A propsos komentarza @de78 , kodu nie zaprezentuje bo za to zapłaciłem . Mogę najwyżej zaprezentować działanie na filmie i config

Opublikowano

@HAMMERxPL

Wciaz nie odpowiedziales na moje argumenty i dalej ebdziesz twierdzil ze ich nie ma, nie polecam tego hammera.

- 0 Umiejetnosci

- 0 Doswiadczenia

(Najwazniejsze cechy programisty)

@ScoreBoard

No to powiedz ile zaplaciles, dam Ci dwa razy wiecej zerkne se w kod.

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano

@HAMMERxPL

Wciaz nie odpowiedziales na moje argumenty i dalej ebdziesz twierdzil ze ich nie ma, nie polecam tego hammera.

- 0 Umiejetnosci

- 0 Doswiadczenia

(Najwazniejsze cechy programisty)

@ScoreBoard

No to powiedz ile zaplaciles, dam Ci dwa razy wiecej zerkne se w kod.

Administracja tu jest jakaś dziwna, dawno powinieneś mieć perma. ;)

Odpowiedź na argumenty:

- umiejętności mam,

- doświadczenie również.

60 zł i wysyłam ci plugin.

- Jak wytlumaczysz ze 3 miesiace temu pisales do kamcia o 99% pomocy a gdy odsylal Cie do JavaDoc to Ty prosiles o gotowca.

- Jak wytlumaczysz ze 100% postow na spigocie to posty o pomoc bo nie wiesz jak cos zrobic?

- Jak wytlumaczysz twoj beznadziejny kod z pluginu na gita?? (Miales tym udowodnic ze potrafisz kodzic a jest c*****y)

- Jak wytlumaczysz ciagly hejt w twoja strone od randomowych ludzi? Zmienisz sie kiedys? Czy dalej bedziesz pajacowac?

1. Nie wiedziałem jak coś zrobić i mówił mi o nowych rzeczach, których wcześniej nie używałem, i w sumie nadal nie używam, bo mam lepsze rozwiązania.

2. A od czego jest dział, w którym pisałem na SpigotMC? Z 90% rzeczy sam sobie radziłem.

3. Ten kod był odpowiedzią na argument, że nie potrafię skompilować kodu - i tyle. Naucz się czytać, bo piszę już to któryś raz.

4. Nie ma żadnych powodów do zmiany, nie pajacuję, a ty na pewno nie jesteś osobą zdolną do wyciągnięcia sensownych wniosków z mojego zachowania. W tym temacie prawie wszystkie posty to twoi znajomi lub osoby powiązane, nic o mnie nie wiecie i piszecie głupoty - tyle.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Ja wiem coś o Tobie. Wiem że potrafisz wyzywać ludzi bez powodu, nie szanujesz innych oraz ich pracy. Nie przyjmujesz otwartej krytyki od ludzi. Nie potrafisz się przyznać do błędu. Wiem że jesteś gównem, po prostu jebanym zerem jeżeli chodzi o programowanie... Dlaczego? (Nie znam Cie osobiście, to nawet lepiej, ale jeżeli chodzi o programowanie to mogę ocenić) 
- Ale ja nie chce mieć `id` w tabeli bo po co mi to.
- Wole zrobić bazę na nickach, tak będzie łatwiej
Już nawet nie chce mi się wysłać to co pisałeś na gg i w PW na forum.

Wyzywałeś mnie od oszustów. Nadal nie wiem dlaczego.
Z tym sądem to tak serio? Czy jeszcze bardziej chcesz się upokorzyć? :D

Dlaczego nie zrobisz jakieś projektu opensource? Lub dlaczego nie zaczniesz się udzielać w jakimś istniejącym (np Glowstone). To na prawdę dobry sposób żeby nauczyć się pisać!

Nie polecam tego pana. Jeżeli ktoś jest chętny to bardzo bardzo dużo ryzykuje. ScoreBoard jest zadowolony, ale nie widzę informacji co to za plugin. Może tylko wysłanie wiadomości przy wejściu gracza? No dziwiłbym się jakbyś to zjebał. Jak dla mnie nie masz ani umiejętności, ani doświadczenia. Albo może inaczej. Jedyne co pokazujesz to brak umiejętności i brak doświadczenia. Nie widzę nic co byłoby dobre w twoim kodzie. 

u5niwrQ.png

Opublikowano

Apropo twojego zniesławienia, już zapomniałeś? Mam dowód na to, że nie potrafisz nic napisać czyli jesteś oszustem. Wyzywasz, obrażasz, nie zachowujesz się profesjonalnie w stosunku do klientów.

Post: http://www.mpcforum.pl/topic/1586346-zostanę-technikiemprogramistą/?p=13386530

Cytaty ze skype: https://hastebin.com/uvezefumid.css

Teraz ty, daj mi jakiś dowód że JA oszukuje, ale konkretny. Coraz bardziej się upokarzasz, a z tym sądem to już bardziej. Myślisz, że cokolwiek ci da ta rozprawa? Mam ci płacić za twoje potencjalne zlecenia, których i tak byś nie miał? Mam publicznie przepraszać, mimo że i tak każdy cię później dojedzie, bo będzie wiedział że przepraszam sztucznie? Nie opłaca ci się to Hammer pod żadnym względem. Żadnym.

Radzę osunąć się w cień, przejść na inne forum i tam wciskać swoje zlecenia. Nikt Cię tu nie chce, nikt cię tu nie szanuje, i nikt nie traktuje cię poważnie, bo sam się tak nie zachowujesz.

Twoja postawa jest żenująca, próbowałeś mi wcisnąć jakiś gotowy castle - mimo że mówiłem o własnym, pisanym dla mnie. Później gdy chciałem od ciebie normalne zlecenie, za które zapłaciłbym - zostałem nazwany debilem i idiotą. Tak nie zachowuje się profesjonalista.  

Pozdrawiam Hammer, czekam na pozew, chętnię się z Ciebie pośmiejemy w sądzie. Poradziłem się już moich doradców prawnych, więc wiem na czym stoję, i gwarantuje Ci przegraną. 

Chętnie zobaczę jak tracisz pieniądze z rozprawy, i zapłakany wychodzisz z sali twierdząc że cię zniesławiam. 

Podaję konkretne dowody na to, że nie należy Ci ufać. Tak jak ty, w MOICH tematach próbowałeś zrobić to samo bez dowodów. Oko za oko, ząb za ząb? Tyle że podaje konkretniejsze dowody na twoje mijanie się z prawdą. 

Pozdro

Opublikowano

@kamcio96
Nikogo nie wyzywam bez powodu. Staram się szanować każdego, kto ten szacunek odwzajemnia, a co do pracy to jest tak samo. Otwarta krytyka? Jeszcze się nie spotkałem w moich tematach z konstruktywną. Nie potrafię się przyznać do błędu? Akurat potrafię, dowód masz w jednym z tematów. Tej obrazy nawet nie zamierzam komentować - sam się wyjaśniłeś.

"- Ale ja nie chce mieć `id` w tabeli bo po co mi to." To był chyba mój pierwszy plugin z taką bazą danych, więc co w tym złego, że nie widziałem w czym to pomaga?

"- Wole zrobić bazę na nickach, tak będzie łatwiej" Nigdy tak nie powiedziałem. :)

Jesteś strasznie fałszywą osobą, najpierw rozmawiamy jakby wszystko było ok, potem nagle coś ci odbija i zaczynasz po mnie jeździć na forum.

Już tłumaczyłem, dlaczego stwierdziłem, że ty razem z kolegami to oszuści. Po twoich próbach ochrony ewidentnych złodziei/oszustów (Karolek, Oldis) można było przypuszczać, że sam nim jesteś - nic więcej. 

Dzieciak łamie prawo i będzie za to odpowiadał - co w tym jest upokarzającego?

Opensource jest mój plugin na githubie, nie mam czasu i ochoty na rozwijanie go, nie ma tam dużo w sumie to zrobienia. A to była tylko odpowiedź na to, że niby nie potrafię skompilować pluginu. ;) Udzielanie się w projektach nie daje mi żadnych korzyści, nawet nie wiem o jakimś "Glowstone".

@AdamGrzegorz

Nie byłeś żadnym klientem, klientów odnoszę się z pełnym szacunkiem. Ty po prostu próbowałeś mnie oszukać. Poza tym nie chciałeś pokazać kodu pluginu, który niby mi zleciłeś. Dałem ci potencjalne rozwiązanie twojego "zlecenia" (90% pluginu) , które prawdopodobnie wykorzystałeś w swoim pluginie. 

Daj PEŁNĄ rozmowę, a nie tylko fragment - w ten sposób maniplujesz potencjalnymi czytelnikami. Wcześniej dałem ci kod pluginu i powiedziałem, że nie mam żadnego z napisaniem w 100% autorskiego, zrobionego według ciebie pluginu.

Mnie za bardzo nie obchodzą pieniądze, nawet jakbym jakimś cudem przegrał sprawę, to mnie to nie obchodzi. 

O wygranej czy przegranej zweryfikuje sąd.

@ScoreBoard nie ma do mnie żadnych zastrzeżeń, zapłacił, dostał plugin, wszystko jest ok. Nie z każdym twoim klientem tak jest. ;)

Apropo twojego zniesławienia, już zapomniałeś? Mam dowód na to, że nie potrafisz nic napisać czyli jesteś oszustem. Wyzywasz, obrażasz, nie zachowujesz się profesjonalnie w stosunku do klientów.

Post: http://www.mpcforum.pl/topic/1586346-zostanę-technikiemprogramistą/?p=13386530

Teraz ty, daj mi jakiś dowód że JA oszukuje, ale konkretny. Coraz bardziej się upokarzasz, a z tym sądem to już bardziej. Myślisz, że cokolwiek ci da ta rozprawa? Mam ci płacić za twoje potencjalne zlecenia, których i tak byś nie miał? Mam publicznie przepraszać, mimo że i tak każdy cię później dojedzie, bo będzie wiedział że przepraszam sztucznie? Nie opłaca ci się to Hammer pod żadnym względem. Żadnym.

Radzę osunąć się w cień, przejść na inne forum i tam wciskać swoje zlecenia. Nikt Cię tu nie chce, nikt cię tu nie szanuje, i nikt nie traktuje cię poważnie, bo sam się tak nie zachowujesz.

Twoja postawa jest żenująca, próbowałeś mi wcisnąć jakiś gotowy castle - mimo że mówiłem o własnym, pisanym dla mnie. Później gdy chciałem od ciebie normalne zlecenie, za które zapłaciłbym - zostałem nazwany debilem i idiotą. Tak nie zachowuje się profesjonalista.  

Pozdrawiam Hammer, czekam na pozew, chętnię się z Ciebie pośmiejemy w sądzie. Poradziłem się już moich doradców prawnych, więc wiem na czym stoję, i gwarantuje Ci przegraną. 

Chętnie zobaczę jak tracisz pieniądze z rozprawy, i zapłakany wychodzisz z sali twierdząc że cię zniesławiam. 

Podaję konkretne dowody na to, że nie należy Ci ufać. Tak jak ty, w MOICH tematach próbowałeś zrobić to samo bez dowodów. Oko za oko, ząb za ząb? Tyle że podaje konkretniejsze dowody na twoje mijanie się z prawdą. 

Pozdro

achowuje się profesjonalista.  

Pozdro

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nie byłeś żadnym klientem, klientów odnoszę się z pełnym szacunkiem. Ty po prostu próbowałeś mnie oszukać.

@kamcio96

Nikogo nie wyzywam bez powodu. Staram się szanować każdego, kto ten szacunek odwzajemnia, a co do pracy to jest tak samo. Otwarta krytyka? Jeszcze się nie spotkałem w moich tematach z konstruktywną. Nie potrafię się przyznać do błędu? Akurat potrafię, dowód masz w jednym z tematów. Tej obrazy nawet nie zamierzam komentować - sam się wyjaśniłeś.

"- Ale ja nie chce mieć `id` w tabeli bo po co mi to." To był chyba mój pierwszy plugin z taką bazą danych, więc co w tym złego, że nie widziałem w czym to pomaga?

"- Wole zrobić bazę na nickach, tak będzie łatwiej" Nigdy tak nie powiedziałem.  :)

Jesteś strasznie fałszywą osobą, najpierw rozmawiamy jakby wszystko było ok, potem nagle coś ci odbija i zaczynasz po mnie jeździć na forum.

Już tłumaczyłem, dlaczego stwierdziłem, że ty razem z kolegami to oszuści. Po twoich próbach ochrony ewidentnych złodziei/oszustów (Karolek, Oldis) można było przypuszczać, że sam nim jesteś - nic więcej. 

Dzieciak łamie prawo i będzie za to odpowiadał - co w tym jest upokarzającego?

Opensource jest mój plugin na githubie, nie mam czasu i ochoty na rozwijanie go, nie ma tam dużo w sumie to zrobienia. A to była tylko odpowiedź na to, że niby nie potrafię skompilować pluginu.  ;) Udzielanie się w projektach nie daje mi żadnych korzyści, nawet nie wiem o jakimś "Glowstone".

@AdamGrzegorz

Nie byłeś żadnym klientem, klientów odnoszę się z pełnym szacunkiem. Ty po prostu próbowałeś mnie oszukać. Poza tym nie chciałeś pokazać kodu pluginu, który niby mi zleciłeś. Dałem ci potencjalne rozwiązanie twojego "zlecenia" (90% pluginu) , które prawdopodobnie wykorzystałeś w swoim pluginie. 

Daj PEŁNĄ rozmowę, a nie tylko fragment - w ten sposób maniplujesz potencjalnymi czytelnikami. Wcześniej dałem ci kod pluginu i powiedziałem, że nie mam żadnego z napisaniem w 100% autorskiego, zrobionego według ciebie pluginu.

Mnie za bardzo nie obchodzą pieniądze, nawet jakbym jakimś cudem przegrał sprawę, to mnie to nie obchodzi. 

O wygranej czy przegranej zweryfikuje sąd.

@ScoreBoard nie ma do mnie żadnych zastrzeżeń, zapłacił, dostał plugin, wszystko jest ok. Nie z każdym twoim klientem tak jest.  ;)

achowuje się profesjonalista.  

Pozdro

Pozdro

Nie byłeś żadnym klientem, klientów odnoszę się z pełnym szacunkiem. Ty po prostu próbowałeś mnie oszukać.

Jak to nie? Chciałem uczciwie zapłacić za wykonane zlecenie. 

Poza tym nie chciałeś pokazać kodu pluginu, który niby mi zleciłeś.

Po co ci mam za darmo dawać mój kod? :P

Czyli co? Po co tu jeszcze jesteś? Wyjdź po prostu, wyloguj się do życia. Chcesz abym cię przepraszał tak? Ojj, tylko za co? :)

Dałem ci potencjalne rozwiązanie twojego "zlecenia" (90% pluginu) , które prawdopodobnie wykorzystałeś w swoim pluginie. 

Gdzie? To napisz jeszcze raz, jak należy taki plugin wykonać, te 90% :) Skoro wtedy dałeś, to teraz też dasz ;)

Opublikowano

@ HAMMERxPL

Obys pajacu sie nie zdziwil z tym wyzywaniem wszystkich od oszustow, aby nikt Cie czasami nie pozwal.

To ze programista rezygnuje z projektu oddaja Ci pieniadze (Oldis, Tremek) to chyba nic zlego?

Sam czasami rezygnuje z jakiegos projekut oddajac zaliczke czy kij wie co jeszcze :)

Moja krytyka w stosunku do Ciebie jest normalna, bez wyzwiskch czasami jakies male docinki.

Dla mnie jestes skonczony jak nazwales kamcia oszustem, tu juz przegieles palke kamcio to naprwade ostatnia osoba ktora by kogokolwiek oszukala :)

//Ciekawe nie ? Czemu nie dostalem perma? Bo moja krytyka zawiera argumenty normalne a ktore nie potrafisz odpowiedziec.

Jakie Ty masz doswiadczenie? xD CPVP!? Obydwoje wiemy ze to syf sam nawet tak nazywasz swoj serwer.

"1.Nie wiedziałem jak coś zrobić i mówił mi o nowych rzeczach, których wcześniej nie używałem, i w sumie nadal nie używam, bo mam lepsze rozwiązania."

Tutaj to zasmialem sie. xD
"2. A od czego jest dział, w którym pisałem na SpigotMC? Z 90% rzeczy sam sobie radziłem."

To ciekawe, chyba skleroza czy cus,  zerknij w tematy.

"3. Ten kod był odpowiedzią na argument, że nie potrafię skompilować kodu - i tyle. Naucz się czytać, bo piszę już to któryś raz."

No ale Ty nie skompilowales tego kodu, tylko udostepniles na gicie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...