-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
MrWinex66
MrWinex66
Witam, resetowałem wczoraj komputer do ustawień początkowych i przy okazji zainstalowałem najnowszą aktualizację do Windows 10. Teraz, gdy klikam w OneDrive (na pasku po lewej stronie w eksploratorze Windows) nie otwiera mi się od razu okienko z prośbą zalogowania się na konto, a otwiera się po prostu pusty, tak jakby, folder. ("Ten folder jest pusty") Dodatkowo, wcześniej (jeszcze przed resetowaniem do ustawień początkowych) po połączeniu OD z kontem MS ikonka tej niebieskiej chmury miała pod sobą zieloną kropkę, czy coś w ten deseń, teraz tego nie ma.
Na pasku powiadomień czy jak się to zwie (tam gdzie jest np. suwak od głośności albo przycisk od sieci) nie mam tej białej chmurki, a z tego co wiem powinna być.
Poza tym system mam aktualnie połączony z kontem Microsoft i widzi mi je, tylko po prostu OD mi nie chce się zsynchronizować.
Za każdą pomoc z góry dziękuję
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.