Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z synchronizacją OneDrive

MrWinex66

Pytanie

Opublikowano

Witam, resetowałem wczoraj komputer do ustawień początkowych i przy okazji zainstalowałem najnowszą aktualizację do Windows 10. Teraz, gdy klikam w OneDrive (na pasku po lewej stronie w eksploratorze Windows) nie otwiera mi się od razu okienko z prośbą zalogowania się na konto, a otwiera się po prostu pusty, tak jakby, folder. ("Ten folder jest pusty") Dodatkowo, wcześniej  (jeszcze przed resetowaniem do ustawień początkowych) po połączeniu OD z kontem MS ikonka tej niebieskiej chmury miała pod sobą zieloną kropkę, czy coś w ten deseń, teraz tego nie ma.

Na pasku powiadomień czy jak się to zwie (tam gdzie jest np. suwak od głośności albo przycisk od sieci) nie mam tej białej chmurki, a z tego co wiem powinna być.

Poza tym system mam aktualnie połączony z kontem Microsoft i widzi mi je, tylko po prostu OD mi nie chce się zsynchronizować. 

Za każdą pomoc z góry dziękuję :)

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...