Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] NeleusMT2 (Metin XXI)

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupione. :)

Nie kupione ;)

Oj nie ładnie tak edytować post, wczoraj napisałeś "kupione czy nie, ważne że działa" no to jak w końcu?

Czy to nie wy zrobiliście ten gówniany serwer z gównianą prezentacją?

Jestem pewien, że jest to kupione, widziałem coś podobnego na zasadzie zdublowanej postaci która pomaga w expieniu (jak u was, tylko nazwaliście to dzieckiem)

No bo to było na niemieckim serwerze zobacz sobie film który wysłałem wcześniej xD

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie powinienem tego robić bo nie muszę się nikomu tłumaczyć z swoich projektów ale udostępnię ss z moimi danymi, przykro mi ale danych innych udostępnić nie mogę ;)

167355311_awxqpah.jpg

+ do tematu dorzucam nagranie które przedstawia system dziecka!

Opublikowano

Nie powinienem tego robić bo nie muszę się nikomu tłumaczyć z swoich projektów ale udostępnię ss z moimi danymi, przykro mi ale danych innych udostępnić nie mogę ;)

167355311_awxqpah.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=U43ZtMtH4uU&feature=youtu.be

Umowa generator online?

Taką "umowę" to mogę zrobić w 5min :) więc nooo nice b8 m8

Opublikowano

167355311_awxqpah.jpg

Umowa generator online?

No przykro mi tylko taki dokument posiadam w domu.

@Edit

@Tharies

@marshmello

To bardzo proste jestem polakiem czy to dziwne że umowa jest w języku polskim? Wystarczy spojrzeć na moje dane. Umowa mogła być nawet po turecku gdybym nim był ;) Poza tym umowa dotyczy tylko mnie a ie całego teamu.

@Edit2

@marshmello

Dałem tylko datę zawarcia umowy bo myślę że to moja sprawa jakie miałem za to wynagrodzenie i na jakich warunkach umowa została podpisana. Bezsensu produkujesz się. Napisałem że mam takową umowę i przedstawiłem jej część nie mam takiego obowiązku by ujawniać ją całą tylko ze względu że mi nie wierzy 5 osób. Nikt nie musi mi wierzyć że system jest nasz. Próbowałem niektórych z was przekonać do nas ale widzę że to nie ma sensu przecież WY wiecie lepiej jak było. Dziękuję i pozdrawiam na następne posty wiązane z moją umową nie odpowiadam. Temat został założony po to aby dowiedzieć się co gracze myślą o tym systemie co by do niego dodali albo usunęli.

Opublikowano

167355311_awxqpah.jpg

Umowa generator online?

No to w końcu to był niemiecki serwer czy polski?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

167355311_awxqpah.jpg

Umowa generator online?

No to w końcu to był niemiecki serwer czy polski?

Właśnie się nad tym zastanawiam. Skoro serwer, jak i administracja była Niemiecka to dlaczego ta „umowa” jest w j. polskim?

@Edit

"Umowa zlecenia powinna być zawarta w formie pisemnej (po jednym egzemplarzu dla każdej ze stron) i określać co najmniej:

• rodzaj umowy,

• datę jej rozpoczęcia i zakończenia,

• charakterystykę pracy,

• wartość wynagrodzenia,

• informację o tym, czy zleceniobiorca będzie korzystał z praw autorskich, przy których zastosowane są 50% koszty uzyskania przychodu."

Z tego, co widzę na zdjęciu, które dałeś tego tam nie ma. ;) oprócz daty zawarcia.

@Edit2

Oraz umowa powinna być w języku „zleceniodawcy” czyli w tym wypadku w języku niemieckim.

Opublikowano

Dodany film z lepszą jakością, zapraszamy do wypowiedzenia się na temat systemu co byście do niego dodali lub usunęli.

Opublikowano

To mam pytanie dot. tej innowacji to jest wersja z wprowadzonym fix`em czy też nie?

Wiem do czego dążysz na CL2 można było przywołać 2x dziecko czy też restartował się poziom dziecka ;) System nie zawiera błędów jest od od bardzo dawna testowany.

Opublikowano

To mam pytanie dot. tej innowacji to jest wersja z wprowadzonym fix`em czy też nie?

Wiem do czego dążysz na CL2 można było przywołać 2x dziecko czy też restartował się poziom dziecka ;) System nie zawiera błędów jest od od bardzo dawna testowany.

Tu cię zaskoczę nie chodzi o to. :) Zastanawiaj się dalej.

Opublikowano

Przecież niedawno wypuściłeś serwer, to ile to 'testujesz'?

ead4ecd321f344ddb2f03be87bfd7560.png

Potrzebowałem 1 liba chciałem żeby ktoś udostępnił ale się nie doczekałem musiałem pobrać milion pakietów ...

Ta Zapowiedź NeleusMT2 Gotowca miałem uruchomić? Nabijaliśmy się z polskiej sceny serwerów metin2. Tamten serwer Nigdy nie wystartował. Czyż hej to nie jest najlepsza reklama? Dzięki temu zostajemy na dłużej w pamięci innych. ;) Tak jak pisałem wyżej proszę pisać o systemie bo po to został stworzony temat.

Opublikowano

Potrzebowałem 1 liba chciałem żeby ktoś udostępnił ale się nie doczekałem musiałem pobrać milion pakietów ...

Ta Zapowiedź NeleusMT2 Gotowca miałem uruchomić? Nabijaliśmy się z polskiej sceny serwerów metin2. Tamten serwer Nigdy nie wystartował. Czyż hej to nie jest najlepsza reklama? Dzięki temu zostajemy na dłużej w pamięci innych. ;) Tak jak pisałem wyżej proszę pisać o systemie bo po to został stworzony temat.

Ja tam się nabijam z niemieckiej

ha ha ha

Opublikowano

Stary Ty 

Robisz tak zaawansowany system, a nie masz pojęcia o kompilowaniu silnika w trybie statycznym? XDDDDDDDD

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Tak średnio to wygląda

Może zamiast peta zróbcie moby tego typu bec

@Bakany Czyli wyglądało by to tak

021315233_awnrher.jpg

Moim zdaniem postać lepiej się prezentuje od moba

Opublikowano

Nie bardzo wiem jak to skomentować.

Nie bardzo wiem co mam Ci odpisać.

Czy jeśli "weźmie się rozwód" to dziecko znika?

Dokładnie tak.

Opublikowano

Stary Ty

Robisz tak zaawansowany system, a nie masz pojęcia o kompilowaniu silnika w trybie statycznym? XDDDDDDDD
Ja tez nie używam flagi static, czy to znaczy ze jestem gorszy?

Opublikowano

Tego typu dodatki to do simsów, a nie do metina, o - to jest to, co chciałem z siebie wylać.

Dziękujemy za opinię! Na pewno weźmiemy ją sobie do serca!

A co jeżeli weźmiemy rozwód i będę chciał, żeby dziecko ze mną zostało? Czy muszę wystąpić o przejęcie praw rodzicielskich czy jak?

Nie ma takiej możliwości aby po rozwodzie dziecko zostało.

Stary Ty

Endy ja już zakończyłem z nimi dyskutować bo jeden od drugiego jest mądrzejszy a nie nie zaprezentują, to tak jakbym napisał questa a on zaraz napisze przecież dało się to zrobić w 5 linijkach przerabiałem już takie osoby ;)

Zapraszam do wypowiadania się o systemie!

# ///

Aktualizacja systemu dodany LVL UP dla Dziecka (Efekt lvl up) jak sprzęt mi na to pozwoli to dodam nagranie jak to wygląda.

@Tharies

Właśnie czekałem na jakiś dowód z waszej strony i się nie doczekałem. Już skończ błaznować ile razy mam powtarzać do czego został stworzony ten temat.

Opublikowano

Tego typu dodatki to do simsów, a nie do metina, o - to jest to, co chciałem z siebie wylać.

Dziękujemy za opinię! Na pewno weźmiemy ją sobie do serca!

A co jeżeli weźmiemy rozwód i będę chciał, żeby dziecko ze mną zostało? Czy muszę wystąpić o przejęcie praw rodzicielskich czy jak?

Nie ma takiej możliwości aby po rozwodzie dziecko zostało.

Stary Ty

Endy ja już zakończyłem z nimi dyskutować bo jeden od drugiego jest mądrzejszy a nie nie zaprezentują, to tak jakbym napisał questa a on zaraz napisze przecież dało się to zrobić w 5 linijkach przerabiałem już takie osoby ;)

Zapraszam do wypowiadania się o systemie!

# ///

Aktualizacja systemu dodany LVL UP dla Dziecka (Efekt lvl up) jak sprzęt mi na to pozwoli to dodam nagranie jak to wygląda.

Nie, po prostu ludzie wskazali Ci ewidentne dowody na to że kłamiesz.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

A wy ludzie co k***a W11, że się tak dopierdalacie do wszystkiego ? Dupka boli ? Bardzo fajny pomysł, urozmaicenie na pewno dobre. 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...