Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] NeleusMT2 (Metin XXI)

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

14png_awxsnnq.png

Przedstawiamy system ( dziecko metin2) 

Opis systemu:

"Dziecko" naśladuje nas wykonuje nasze ruchy zakłada to samo eq, "dziecko" wsiada na  konia czy też mounta! Tańczy razem z nami!

Oczywiście można wyłączyć te funkcje.

"dziecko" dodatkowo zbiera za nas drop.

Nasze "dziecko" można expić dzięki czemu zwiększają się jego bonusy!

Jednakże nie otrzymujemy go tak po prostu, aby otrzymać "dziecko" trzeba się ożenić!

Więcej z serwera NeleusMT2 już niebawem!

11png_awxsnhh.png

12png_awxsnhp.png

13png_awxsnna.png

Serdecznie zapraszamy na nasz fan-page!

https://www.facebook.com/neleusmt2/

#Aktualizacja systemu

-dodany lvl up dla dziecka (efekt lvl up)

Wkrótce dodam jakieś nagranie na chwile obecną sprzęt mi na to nie pozwala.

Pozdrawiamy!

admfpng_awxsnhs.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A będą związki homoseksualne? Bo z @Hajda™ staramy się od dłuższego czasu. :(

Osobiście nie popieram tego :D jednakże po dłuższej rozmowie z teamem takie związki zostały wprowadzone na serwer :) To tylko GRA to tylko ZABAWA więc czemu by nie! ;)

Będzie jakaś animacja współżycia z małżonką?

@Edit

Fajny pomysł, coś ciekawego.

Niestety takiej animacji nie będzie nie chcemy zrobić z Metina RedTube hahaha.

Dziękujemy za opinie :)

Opublikowano

To bardziej system opierający się na działaniu tzn. autobuffa? ;) 

Troszkę dziwnie się to prezentuje, bo nie wygląda to jak "dziecko" tyko odbicie lustrzane ;( 

Opublikowano

To bardziej system opierający się na działaniu tzn. autobuffa? ;)

Troszkę dziwnie się to prezentuje, bo nie wygląda to jak "dziecko" tyko odbicie lustrzane ;( 

Zgadzam się z Tobą lecz system został tak nazwany z powodu rozmiaru "naszego odbicia". Ja bym powiedział że system opiera się na systemie petów ;) tylko jest bardziej rozbudowany.

i tu mamy do Was Graczy pytanie, czy taki system wystarczy? czy też mają być do tego pety?

Opublikowano

Gitara miód malina. TO jest to co ostatnio pokazywałeś jo ?

Opublikowano

Tak to jest to.

Ten system był już na ardanisie kiedyś.

Nic nowego.

aż z ciekawości przejrzałem ich prezentację i kilka filmów na yt ale nie widzę nic takiego u nich ;) czy mógłbyś mi podesłać jakiś ss lub link do filmu na pw?

Opublikowano

Tak to jest to.

Nic nowego.

aż z ciekawości przejrzałem ich prezentację i kilka filmów na yt ale nie widzę nic takiego u nich ;) czy mógłbyś mi podesłać jakiś ss lub link do filmu na pw?

https://www.youtube.com/watch?v=iEh5qdzifyo

3:55 Może youtuber nie zbyt lubiany, ale masz ;)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Tak to jest to.

Nic nowego.

Teraz już mam pewność że mówiłeś całkiem o czym innym :) Ich system był zupełnie inny. Trochę się zdziwiłem gdy napisałeś mi że to już było. Poza tym dalej nie widziałem tego ich dziecka poza zapowiedzią aktualizacji.

Kupione. :)

Nie kupione ;)

Opublikowano

No panowie, fajnie wykonany system przez Niemca. Co w niego włożyliście, w końcu nazywacie go ,,wasz''. Nawet nie przecz, że nie kupiony bo nie spolszczyłeś niemieckiego odpowiednika słowa dziecko, co widoczne jest na ss zawartych w temacie.

@flyby Dlatego całe gui masz w języku polskim? XDD No cóż każdy ma swoje zdanie.

SS-

12png_awxsnhp.png

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

No panowie, fajnie wykonany system przez Niemca. Co w niego włożyliście, w końcu nazywacie go ,,wasz''. Nawet nie przecz, że nie kupiony bo nie spolszczyłeś niemieckiego odpowiednika słowa dziecko, co widoczne jest na ss zawartych w temacie.

SS-

12png_awxsnhp.png

Po raz kolejny piszę system nie jest kupiony ;)

15png_awxsnsw.png

@Munir

Gui jest wykonane w języku polskim ponieważ serwer jest kierowany do polskich graczy jednakże klient będzie też w wersji niemieckiej jak i angielskiej. Dlaczego Kind a nie Dziecko? Proste krótsza nazwa. To tak samo jakby zapytać dlaczego kinder bueno? Skoro produkt jest sprzedawany w polsce :D

@Lupik

Jeszcze krócej! :D Szczerze nie pomyślałem o tym ;)

Opublikowano

Nic nowego.

Ważne, że twój skopiowany kotlet Diamonda to coś NOWEGO i autorskiego...

Opublikowano

Co kur*a ? :D

Nie no, widac ze to po prostu przerobiony system petów, niby innowacyjne ale moim zdaniem nieco zbędne.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Co kur*a ? :D

Nie no, widac ze to po prostu przerobiony system petów, niby innowacyjne ale moim zdaniem nieco zbędne.

Po samych ss można tak stwierdzić :/ Mój komputer jest w naprawie siedzę na jakimś złomie, ale za chwilę postaram się nagrać telefonem jak to działa i przekonasz się że system petów przy tym się chowa. 

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fajne ale widziałem to już.

To prawda widziałeś na niemieckim serwerze ponieważ ja na nim pracowałem ;) Jednakże jedna z teamu osoba okazała się nieuczciwa wobec nas dlatego każdy z nas podziękował sobie za współpracę. Mam podpisaną umowę z sponsor'em tamtego projektu (w umowie widnieje nazwa serwera) jak ją znajdę to wrzucę na forum żeby nie było już żadnych wątpliwości

Nie ma to jak już walić w ciula graczy od samego początku xD

Walić w ciula? Co to znaczy bo nie rozumiem

To niezłe Autorskie innowacje oby tak dalej Polska sceno Metina!!!!

Pliczki do kupienia za 25/50 euro a wy ile zapłaciliście?  :makka100lat:  :makka100lat:

Możliwe że ta osoba sprzedaje pliki ale co komu po nich skoro one są niekompletne tylko i wyłącznie ja mam całość plików. Każde inne które będzie próbował komuś wcisnąć do niczego się nie przydadzą no chyba że ktoś nie potrafi dodać kalendarza z eventami ^^ + podejrzewam 99% ludzi nie będzie potrafiła ich nawet uruchomić.

nie chce hejcić ale to jest takie z dupy ,że ja p*******

Każda opinia liczy się dla nas ;)

Już za niedługo wrzucę film z serwera na którym jest przedstawiony system.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fajne ale widziałem to już.

To prawda widziałeś na niemieckim serwerze ponieważ ja na nim pracowałem ;) Jednakże jedna z teamu osoba okazała się nieuczciwa wobec nas dlatego każdy z nas podziękował sobie za współpracę. Mam podpisaną umowę z sponsor'em tamtego projektu (w umowie widnieje nazwa serwera) jak ją znajdę to wrzucę na forum żeby nie było już żadnych wątpliwości

Nie ma to jak już walić w ciula graczy od samego początku xD

Walić w ciula? Co to znaczy bo nie rozumiem

To niezłe Autorskie innowacje oby tak dalej Polska sceno Metina!!!!

Pliczki do kupienia za 25/50 euro a wy ile zapłaciliście?  :makka100lat:  :makka100lat:

Możliwe że ta osoba sprzedaje pliki ale co komu po nich skoro one są niekompletne tylko i wyłącznie ja mam całość plików. Każde inne które będzie próbował komuś wcisnąć do niczego się nie przydadzą no chyba że ktoś nie potrafi dodać kalendarza z eventami %5E%5E.png + podejrzewam 99% ludzi nie będzie potrafiła ich nawet uruchomić.

nie chce hejcić ale to jest takie z dupy ,że ja p*******

Każda opinia liczy się dla nas ;)

Już za niedługo wrzucę film z serwera na którym jest przedstawiony system.

No to czekamy na jakieś dowody xD

Opublikowano

Kupione. :)

Nie kupione ;)

Oj nie ładnie tak edytować post, wczoraj napisałeś "kupione czy nie, ważne że działa" no to jak w końcu?

Czy to nie wy zrobiliście ten gówniany serwer z gównianą prezentacją?

Jestem pewien, że jest to kupione, widziałem coś podobnego na zasadzie zdublowanej postaci która pomaga w expieniu (jak u was, tylko nazwaliście to dzieckiem)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...