Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System Alchemi smoczych kamieni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was ponownie ( coś za często ) mam do was pytanie czy na forum istnieje jakiś podstawowy system symulujący system smoczych kamieni? gdy naciskam na ten zielony/błękitny kamien mam okno nie mozesz korzystac z alchemi smoczych kamieni.... mam klienta od Lajk ( final version 40k ).

chciałbym wykończyć ten system ale podejrzewam że nioe mam nawet połowy systemu

Opublikowano

Witam was ponownie ( coś za często ) mam do was pytanie czy na forum istnieje jakiś podstawowy system symulujący system smoczych kamieni? gdy naciskam na ten zielony/błękitny kamien mam okno nie mozesz korzystac z alchemi smoczych kamieni.... mam klienta od Lajk ( final version 40k ).

No jeśli masz src to musisz mieć alchemie... możesz mieć ją wyłączona w game lub miec wstawiony komentarz blokowy w root/uiscripts(jeśli dobrze pamietam) który odpowiada za otwieranie okna.

zandia_sygna.png

Opublikowano

No jeśli masz src to musisz mieć alchemie... możesz mieć ją wyłączona w game lub miec wstawiony komentarz blokowy w root/uiscripts(jeśli dobrze pamietam) który odpowiada za otwieranie okna.

sprawdzę ten komentarz blokowy i dam znać ale ale to co Piotr1974 dodał to już mam zrobione 

inventorywindow zero komentarzy blokowych 

w uiscript nie ma nic związanego z dragon soul

w root locale... ui są dwa pliki

dragonsoulrefinewindow

dragonsoulwindow 

żadnych komentarzy blokowych

inventorywindow z uiscript zero komentarzy blokowych

Opublikowano

quest ds_give_qualification begin
state start begin
when login begin
ds.give_qualification()
end
end
end

Quest, wrzuć scompiluj i po kliknięciu powinno odpalać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...