Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zmienic 800X600 16Bit W Metin2

buchta6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie musisz ściągać itp tutaj ci opisz prosto co zrobić

Jak ci się ustawi 800x600 16bitów to wejdź do folderu gdzie zainstalowałeś metina tam masz plik metin2.cf otwórz go jakimś edytorem typu microsoft word , notepad , czy systemowy Word pad (nie wiem jak działa z zwykłym notatnikiem) i w 3 linijce masz napis BPP tam masz wpisane 16 zmień to na 32 i zamknij plik zapisując w nim zmiany. I już wszystko gotowe gra jest 800x600 w 32-stu bitach.

Opublikowano

Rany , wasza ortografia mnie przeraża

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

Nie musisz ściągać itp tutaj ci opisz prosto co zrobić

Jak ci się ustawi 800x600 16bitów to wejdź do folderu gdzie zainstalowałeś metina tam masz plik metin2.cf otwórz go jakimś edytorem typu microsoft word , notepad , czy systemowy Word pad (nie wiem jak działa z zwykłym notatnikiem) i w 3 linijce masz napis BPP tam masz wpisane 16 zmień to na 32 i zamknij plik zapisując w nim zmiany. I już wszystko gotowe gra jest 800x600 w 32-stu bitach.

Dzięki pomogleś

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rany , wasza ortografia mnie przeraża

"Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny "

Twoja mnie też.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...