Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug?

dragon473

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To czemu w inne weekendy czegoś takiego nie miałem?

Tylko dzisiaj.

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

Mogłeś zakryc wszystko haha zal po chuj zakrywasz dinary exp itd ? no nick to rozumiem ale ta reszta ? ^^

Gralem w wr rok 3 miechy nigdy mi sie to nie zdażyło niekiedy ponad cały dzień na WR jak jeszcze sie dało w ten syf grac

Opublikowano
To jest prezent na zakończenie wakacji

Dokładnie, na oficjalnej stronie WarRocka International jest opisany ten event. Przez weekend będzie +25% expa i +25% dinarów.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano
Temat do zamknięcia

Czy ja nie wyraźnie mówie?

Pod moim postem każdy post to spam --.^

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

Oryginalny notice.

Starting today, 08-30-2008 at 2:30pm PST, experience and dinar rates will be increased a whopping 25% until 09-02-08, 2:30pm PST. We hope you enjoy this weekend of War Rock! Get those levels and GET THAT DINAR!

@edit

ohnoes nie oszukuj ludzi ;d.

Zaczynamy dziś, 08-30-2008 o 14:30 PST, doświadczenie i dinary zdobywane za grę zostaną zwiększone o 25% do 09-02-2008, 14:30 PST. Mamy nadzieję, że ucieszycie się z tego. Zdobądź te lvl'e i te dinary!

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

kazde nowe konto dostanie losowego retaila zamiast dinarow, ale bedzie dostawac 25% dinarow za gre wiecej. . xD

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano
ohnoes wez nie klam juz, kazdy wie ze se jaja robisz

tja, jeszcze przed chwila ten post wygladal:

"zrobilem nowe konto i co nie mam zadnego retaila" rotfl

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

• Dodaj nową pozycję...