Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót normalnych draftów

Marchwj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeezu po co to komu, wiadomo że only ranked, kto tam by gral na normalach

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Wreszcie! Nie mogłam się doczekać na tą decyzję. ;_;

Właśnie jakiś tydzień temu lub dwa komentowałam z kolegami, że mogli by przywrócić ten draft na tych normalach..  :yay:

@up

Ja tam się cieszę. Gram normalki bo mam znajomych, z którymi nie mam jak grać rankedów/ flexów. ;p 

Opublikowano

No i prawidłowy ruch ze strony Riotu, a Ci którzy mysla ze juz nikt nie gra normalów, to sie ostro myli..

Normale to chyba najbardziej fun tryb i najbardziej funny xD 

Ogólnie to polecam grać normale, bo po co sie tiltować na rankedach?

Opublikowano

Jeśli komuś przeszkadzają normal drafty to dlaczego po prostu nie będzie ich grać? Absolutnie nie rozumiem. Jeśli to kogoś nie dotyczy to i tak trzeba ponarzekać, o losie..

Lubię czasami zagrać drafcika ze znajomymi, zatem powrót jak najbardziej na plus.

Opublikowano

Jeśli komuś przeszkadzają normal drafty to dlaczego po prostu nie będzie ich grać? Absolutnie nie rozumiem. Jeśli to kogoś nie dotyczy to i tak trzeba ponarzekać, o losie..

Lubię czasami zagrać drafcika ze znajomymi, zatem powrót jak najbardziej na plus.

No wkoncu ktos normalny xD 

Opublikowano

Osobiście jestem zadowolona, że je przywracają. Zagrać linię na blind picku, którą się chce graniczy z cudem, bo ciągle ktoś po prostu pickuje postać i ma wszystko gdzieś. Od momentu "odebrania" draftów zagrałam może cztery blindy. W dwóch miałam trolli, a dwa pozostałe były w piątce premade ._. Dzięki draftom poczekam dłużej w kolejce, ale będę grała preferowaną przez siebie rolę c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...