Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy tryb BloodMoon - czy tylko mnie riot zaskoczył pozytywnie?

xChojnas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że ostatnio CS'y mi w ogóle nie wychodzą, to jak najbardziej tak :D

Jest to jak to określił chyba nervarien "Piękny odmużdżacz"

Hehehe, ogólnie to i trafiam na spoko ludzi w teamie, wiec to pewnie tez dlatego bardzo podoba mi sie ten tryb

Opublikowano

Mi również spoczko ludzi daje są jakieś nagrody albo coś za granie w to np jakas ikonka czy coś 

Opublikowano

Mi również spoczko ludzi daje są jakieś nagrody albo coś za granie w to np jakas ikonka czy coś 

Jest nagroda? No to poprostu idealnie

Opublikowano

Ikonke masz w sklepie za 1500 IP :D

Opublikowano

Ikonke masz w sklepie za 1500 IP :D

A no to slabo:P

Opublikowano

Właśnie to zagrałem nie czytając wcześniej o co chodzi, niezła inba ^^

Imo lepszy tryb niż Nexus Siege czy Definitely Not Dominion.

Opublikowano

Właśnie to zagrałem nie czytając wcześniej o co chodzi, niezła inba ^^

Imo lepszy tryb niż Nexus Siege czy Definitely Not Dominion.

Dla mnie to jest lepsze niż Urf :P

Opublikowano

Taki wyścig szczurów. Ja tu nie widzę niczego fajnego, urfa nic nie pobiję. 

No nie wiem w sumie, mi najbardziej to ta mapa sie podoba xdd 

Opublikowano

Pomysł na tryb fajny, ale niestety zbyt mały champion pool; 20 postaci do 1/6 z całej gry. Bieda. Szok. Niedowierzanie.

Zdecydowanie bardziej wolałbym po 5 postaci z każdej klasy, wtedy mógłbym grać i grać.

No takk... ale wgl ta rotacja co jest.. To jest masakra!

Ludzie tak kaleczą te postacie.. Ahri.. Yasuo... Zed.. Lee Sin.. to jest straszne, jak ludzie nimi grają!

Ale Ekko jest tam bardzo op, grałem nim 3 gierki, z czego 3 razy kerowałem i wygrywaliśmy

Opublikowano

ech się wyszaleją. Mam wszystkie postacie oprócz Galio i Iverna, więc rotacje średnio mnie interesują tak tbh.

Po drugie; to są championy z wysokim skillcapem, od patrzenia na pierwsze gierki amatora Zeda krwawią oczy, czego raczej nie da się ukryć. Miałeś tak Ty, miałem tak ja. Trzeba dać ludziom możliwość dobrej zabawy! :p

Opublikowano

Przyjemnie się gra i gry są w miarę odprężające przez ich krótki czas.

Mapa też super zmieniona, mnie najbardziej urzekł background wczytywania do gierki  :yay:

Opublikowano

Pomysł na tryb fajny, ale niestety zbyt mały champion pool; 20 postaci do 1/6 z całej gry. Bieda. Szok. Niedowierzanie.

Zdecydowanie bardziej wolałbym po 5 postaci z każdej klasy, wtedy mógłbym grać i grać.

No takk... ale wgl ta rotacja co jest.. To jest masakra!

Ludzie tak kaleczą te postacie.. Ahri.. Yasuo... Zed.. Lee Sin.. to jest straszne, jak ludzie nimi grają!

Ale Ekko jest tam bardzo op, grałem nim 3 gierki, z czego 3 razy kerowałem i wygrywaliśmy

To jest 4fun tryb a nie jakiś ranked ale lee tam broken pod krytyki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...