Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EQ na katakumby - Rubinum.bz

laszko16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mógł by ktoś podać szczegółowy poradnik co do bonów w eq jakie potrzebujemy do katakumb, i inne poradniki.

Moja postać: Sura WP

Skile:

Strach - P

Czarowane Ostrze - P

Czarowana Zbroja - P

EQ:

Zatruty miecz +9 śr 46, KD +4

Stal +9 KD +4

Hełm na 41 +9

Ebonitowa bransoleta +9

Kolczyki i naszyjnik z łez +9

Buty feniksa +9

Bonów nie podaję bo będę mieszał

Buff skile P

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Diabły, krytyk, omdlenie, pż, %do pż gdzie się da. Plus przy odpale ostrza odpal full inta. Kolce ebonitkowe lepiej, bo HP, trzeba ustać bossa.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Wszędzie gdzie czytałem mówili że EQ jak pod DT, czyli nieumarłe, to jest jak server PL czyli według strony wiki działa tam bon na nieumarłe tylko, ale mogę się mylić. I na stronie wiki Rubinum też jest że na nieumarłe, nie ma nic o diabłach 

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Przetopów wogóle nie masz w eq, a nieumarłe to się zgadza. Plus jakieś odpały czy to setki czy jakieś soki regenerujące życie musisz mieć. Plus jeśli twoje staty to te pokazane na screenie, to nie masz wogole punktow w witalnosc, przez co i HP masz bardzo mało.

A i w naszyjniku stanowczo brakuje omdlenia.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Cofnij siłę i zr i max Wit.. Da Ci to jakieś 5k hp.. Masz 13k hp jak chcesz ustac?

Do tego życie atak obrona, przetopy do ebo, roski na Def wartość, kryt i setki ;) wtedy będziesz miał jakieś 20k hp i dasz radę. W metinie bez rosek i dopalaczy Boga smoków można dropic ale w m2

Opublikowano

Cofnąłem statystyki, dałem max w Vit, Int a reszta poszła w Siłę, teraz mam 18.312 HP (po użyciu Życia Boga Smoków 20.044 HP). Zrobiłem jeszcze jakiś dodatkowy skill Heart of the Dragon który daje 1230 HP na G1 (do P muszę jeszcze 155 książek przeczytać :D). Od dzisiaj zaczyna się event walentynkowy i trwa do 17.02 więc zamierzam na nim trochę dorobić i kupić pas na 30lvl +9 (+15% na potwory) i wtedy zobaczymy co z tego będzie

6a988de14ac30.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...