Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kazdym metinem

darku181k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Teleportacja, bez znaczenia na jaka mapke, bez znaczenia jaki priv. Przy probie Metin sie zawiesza i wyskakuje komunikat ze KOnto jest juz polaczone. Zostaje jedynie odpalenie metka ponownie, jest do dosc uciazliwe. Robilem juz co w mojej mocy :

Aktualizowalem na wylaczonym antyv.
Odpalalem jako Admin
Sciagalem raz jeszcze calego klienta wraz z pachem

Dodam ze jestem aktualnie w Holandi, byc moze ma to jakis zwiazek z tym ?

Wszystkie Sterowniki sa Aktualne

IPv zmienione z 6 na 4

http://wgrajo.pl/img/beztytiji.jpg

http://wgrajo.pl/img/testspeed.jpg

Co jest dziwne ? Wlasnie z ciekawosci zassalem rowniez inne Privy dla sprawdzenia problemu, i jest dokaldnie ten sam problem, tzn nie wyskakuje mi Okno ze konto jest polaczone no ale fakt faktem sie wiesza na tej samej zasadzie co tutaj. Nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje ...

Podoba mi sie serwer i chcialbym na nim chcwile pograc, ale poki co nie mam takiej mozliwosci 

Ogarnia ktos ? Moze mial ktos podobny problem ?

Wlasnie chcialem sprawdzic Polaka i tu jest tez problem: Przy wpisaniu danych : Blad podczas logowania. Tak jakbym mial problem z Internetem ... WTF ?

Zapomnialem dodac ze priorytet zmienialem rowniez, nie wiem czy ma to cos do rzeczy ale probuje wszystkie mozwlie opcje 

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rowniez probowalem i nic...

Czyscilem rowniez laptopa do zera, myslalem ze moze sie cos z tym wiazac ale rowniez nnic nie pomoglo ...

Help ! :) 

Opublikowano

Teraz to bym strzelał w system. Nie wiadomo co 10 robi z danymi usera, a ma do tego prawo. Masz może możliwość sprawdzenia tego na win 7/8.1?

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

zrobilem tak :

Przywrocilem laptopa do ustawien poczatkowych, myslalem ze moze jakis program moze byc przyczyna, ze cos poprostu blokuje tego metina. Okazalo sie bledem. Nastepnego dnia postanowilem zmienic system na 7. Zainstalowalem wszystkie mozliwe sterowniki, porobilem aktualizacje , no i zaskoczylo mnie to, bo rowniez nic to nie dalo ...Dowiedzialem sie od znajomego, ktory rozwniez siedzi w Holadni, cos na temat internetu, a dokladniej chodzi o IPv. Pdobno IPv6 cos blokuje i metin nie bedzie dobrze dzialal, poczytalem troche i dalo sie to zmienic w ustawieniach sieciowych, zmienilem to ale rowniez nic :) 
Rozkladam kompletnie rece, wyczerpalem juz swoje pomysly...

Opublikowano

znalazlem przyczyne, ale nie wiem jak ja rozwiazac. Powodem okazal sie internet, polaczylem sie z ciekawosci z telefonem, nie wiem w sumie co mnie natknelo. I wszystko dziala tak jak nalezy, zadnych scinek, lagow, przez teleporter przechodze normalnie, wszystko sie laduje jak trzeba. Dziwne , Internet mam dobry jak juz wspominalem w pierwszym poscie. Jest jakas osoba, ktora za sie na konfiguracji routerow czy cos tym podobne? bo znajac zycie wina lezy po tej stronie, bo Internet to nie jest napewno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...