Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do pracy za 1600zł

MrWinex66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno?  1600zł

Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) W przeciągu 3 tygodni

Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? Rozdzielczość 1600x900
Do czego ma służyć komputer? Biuro, praca, excel, tabelki, internet, zdjęcia
 Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? Nie
 Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? Tak (Windows 10)
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? Nie
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? W miarę cichy i niech wygląda przyzwoicie.

Czy części mogą być używane? Nie

Dziękuję za każdą pomoc :D

Moja propozycja:

https://www.morele.net/inventory/info/0vsXUx/

Czy między Pentiumem G4400 a G4560 jest wielka różnica? Wydaje mi się, że tak, gdzieś widziałem że nawet o prawie 30%. Pytam ponieważ budżet jest przekroczony a G4400 jest tańszy + mobo pod niego jest tańsze. Chyba że do tego G4560 będzie pasowało coś z chipsetem pod Skylake...

Pozdrawiam :)

Opublikowano

https://www.morele.net/inventory/info/cHqSEI/ wywal grafike, a wsadz windowsa do tego zestawu i juz, warto dolozyc, bo ten ma 4 watki, ano zeby miec pewnosc ze bedzie dzialac to doloz aktualizacje biosu do koszyka, jak mozesz, w sensie nie potrzebujesz duzo miejsca to polecam ssd 120/240gb (250/350, kiedys byly 50zl tansze, ale niestety juz tak jest aktualnie), rozrusza to duzo bardziej PC i bedzie sie fajniej pracowalo (nie mowiac o glupim wlaczaniu w moment)

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...