Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zbindować dodatkowe klawisze RX66

NemiYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem 2 lata temu klawiature "Genesis RX66"

http://genesis-MPCforum.com/pl/product/rx66-klawiatura-dla-graczy/

i na niej są klawisze G1-G5 które domyślnie są zbindowane pod ctrl+1-5 ale ja bym chciał zbindować pod klawisze numeryczne a tam takiej opcji nie ma :(

SS z oprogramowania:

PS: na szybko obcięte :P  : http://i.imgur.com/KKDSfsj.png

Jeste pomocny ( ͡° ͜ʖ ͡° )

ale nie zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Opublikowano

Odznaczasz "ctrl" i w pole obok wklikujesz/wpisujesz numerek z numerycznej? Powinno zadziałać.

Non omnis moriar.

Opublikowano

To jest bind do PROFILI klawiszy, konfiguracji klawiszy pod rożne gry czy osoby a nie konfiguracja naciśnięcia klawisza G. Nie wiem jak w tej klawiaturze ale nie zawsze działa bind na numeryczną, zresztą można sprawdzić albo najlepiej ustawić bind na klawisz WIN + CYFRA bo raczej żadna gra nie używa takich skrótów. 

Klawiszów funkcyjnych G nie można przypisywać do skrótów klawiatury.  Po to są osobne by po ich naciśnięciu odtworzyły zapisane makro, skrót czy klawisz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@maxaz nie da się tak,

@up nic nie zrozumiałem :p jestem nowy w bindowaniu itp, gdy wcisne win+1 np. to mi i tak cos wyskoczy np folder komputer! a macro mam ustawione na jakie chce i tak nie działa...

Opublikowano

To nie mój problem że masz instrukcję obsługi i nie czytasz jej, ja tego nie zrobię. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To nie mój problem że masz instrukcję obsługi i nie czytasz jej, ja tego nie zrobię. 

Przeczytaj to co pisałem "mam już ją 2 lata" i nie mam już instrukcji i dlatego się pytam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...