Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Badania psychologiczne graczy komputerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogi Graczu,

Czy chciałbyś pomóc psychologom w zgłębianiu tajników ludzkiego umysłu i przyczynić się do rozwoju nauki? Jeżeli tak to mamy dla Ciebie, krótką ankietę, której wypełnienie zajmie Ci maksymalnie 15 minut. Twoje odpowiedzi pozwolą nam na zbadanie poziomu wrażliwości na sprawiedliwość u graczy, wyniki tych badań zostaną opublikowane w formie artykułu. Jeżeli chciałbyś/chciałabyś dowiedzieć się więcej na temat badania lub też samego artykułu pisz do nas: [email protected]

Zapraszamy do wypełnienia ankiety!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnreN7IhTVitGRBsgX69x8O_OjSAsoZMdZmbeTNNV-8Y1Mbg/viewform?c=0&w=1

Opublikowano

Ja p******e jak ja nie lubię takiego typu ankiet. Wypowiedź się na jakiś temat i zdecyduj czy jesteś trochę za, trochę przeciw, bardzo za, bardzo przeciw. Równie dobrze mogliście spytać bym ocenił jakąś sytuację w skali od 1 do 10. Względem czego? Jak można odpowiedzieć na takiego typu pytanie skoro w 99% wszystko zależy od kontekstu? Chociażby wasze pierwsze pytanie "w skali": "Przejmuję się, kiedy ktoś otrzymuje coś, co należało się mnie" wiadomo, że jeżeli chodzi o jakąś pierdołę typu jakiś łakoć w postaci ciastka to praktycznie się nie przejmę, a wręcz machnę ręką, a co innego jak zapierdalam jak wół by dostać awans, a dostaje ktoś inny i do tego po znajomości. Tak więc moim zdaniem całe założenie badania jest o kant dupy rozbić. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ja p******e jak ja nie lubię takiego typu ankiet. Wypowiedź się na jakiś temat i zdecyduj czy jesteś trochę za, trochę przeciw, bardzo za, bardzo przeciw. Równie dobrze mogliście spytać bym ocenił jakąś sytuację w skali od 1 do 10. Względem czego? Jak można odpowiedzieć na takiego typu pytanie skoro w 99% wszystko zależy od kontekstu? Chociażby wasze pierwsze pytanie "w skali": "Przejmuję się, kiedy ktoś otrzymuje coś, co należało się mnie" wiadomo, że jeżeli chodzi o jakąś pierdołę typu jakiś łakoć w postaci ciastka to praktycznie się nie przejmę, a wręcz machnę ręką, a co innego jak zapierdalam jak wół by dostać awans, a dostaje ktoś inny i do tego po znajomości. Tak więc moim zdaniem całe założenie badania jest o kant dupy rozbić. 

Ja dalej rozkminiam co to ma wspólnego z graniem i graczami. Jest jedno pytanie w jaką grę lubisz grać, a potem 40 pytań z dupy nie mających nic wspólnego z tematem gejmingu xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jako kolejny pytam co te pytania mają związane z grami i graczami? Równie dobrze można zadać je piłkarzom, lekarzom czy księdzu, do wyboru do koloru.

A jak znam życie i tak nagle wycieknie info że gracze to nadpobudliwe zwierzęta xD

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...