Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobór laptopa na wiele metiniów

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Prosiłbym o podanie części do laptopa (procesor, karta graficzna itp..) tak żeby na najmniejszych ustawieniach zamiast mobów to psy itp ciągnął bez większych lagów 3-4 okna,konta metina i żeby wytrzymał całą noc+.

Nie podawajcie mi laptopów tylko jak najtańsze części, ponieważ nie bd na nim grał tam ma tylko iść metin.

Opublikowano

Napisze jeszcze raz może ktoś przeczyta przed napisaniem postu

"Witam.

Prosiłbym o podanie części do laptopa (procesor, karta graficzna itp..) tak żeby na najmniejszych ustawieniach zamiast mobów to psy itp ciągnął bez większych lagów 3-4 okna,konta metina i żeby wytrzymał całą noc+.

Nie podawajcie mi laptopów tylko jak najtańsze części, ponieważ nie bd na nim grał tam ma tylko iść metin."

Ja mam komputer do gier i nie chce żadnych syfiastych laptopów za 2000 chce tylko znać jakieś jak najtańsze części, na których pójdzie.

Opublikowano

Tak trudno sprawdzić wymagania metina na Internecie i dodać o 50% lepsze części z wyczytanych wymagan, Metin bedzie chodził na zwykłym 1rdzeńowcu z 512mb ramu i karta jakaś z 256 pamięci, za odpalanie duzej ilości kont odpowiada procek i ram, karta jest malo istotna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...