Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykrywanie przerobionego klienta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pytanie.

Jakim cudem Administracja otsa Dragon Ball Victory wykrywa uzywanie przerobionego klienta podczas gry?

Uzywamy klienta od uzytkownika forum, ktory udostepnil link do downloadu w dziale Tibia-Anime by @rafaeru

Czy uzywanie Sandboxa w celu ukrycoa w procesach cos da przed detekcja?

Za pomoc place +

Opublikowano

Zmienili jakiś pakiet np. pakiet ataku i elf bot wysyła pakiet X a tak naprawdę to pakiet Y i widzą, że podczas atakowania wysyłany jest pakiet X. 

Albo u nich w cliencie to pakiet Y a w moim pakiet X.

Opublikowano

Zmienili jakiś pakiet np. pakiet ataku i elf bot wysyła pakiet X a tak naprawdę to pakiet Y i widzą, że podczas atakowania wysyłany jest pakiet X.

Albo u nich w cliencie to pakiet Y a w moim pakiet X.

A jestes w stanie sprobowac cos pokombinowac z tymi pakietami?

Oczywiscie moglbym testowac wszystko i dac rezultaty ;), lub dogadac sie z inna forma :-)

Opublikowano

Nie umiem takich rzeczy. Wiem tylko jak to działa teoretycznie. Po 2 trzeba by edytować bota, zmiana tego w cliencie nic nie da. Łatwiej było by chyba napisać własnego bota niż to przerobić w elfie.

Opublikowano

Nie umiem takich rzeczy. Wiem tylko jak to działa teoretycznie. Po 2 trzeba by edytować bota, zmiana tego w cliencie nic nie da. Łatwiej było by chyba napisać własnego bota niż to przerobić w elfie.

No nic, dziekuje za pomoc.

Odezwe sie do Wookash i Zelek, może coś zdzialaja. :)

Do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...