Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eee po co ? Hmm, ale niech pomyśmy, odpal sobie może Eclipse lub NetBeansa i do dzieła ? Dziwne pytanie - dziwna odpowiedz.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Sklejanie kodów? Przecież to beznadziejne. Inne serwery nie "sklejają" pluginów tylko ustawiają własne wiadomości w /pl zamiast Plugins: WorldEdit, WorldGuard ustawiają Plugins: FajnyPlugin i koniec nikt nic nie skleja bo zepsułbyś tym tylko pluginy.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Mówiłem już że się nie da. Musiałbyś mieć kod tych pluginów, trochę je przerobić i skompilować jako jeden .jar. 

Nieopłacalne, szczególnie jak chcesz to do efektów wizualnych a nie jakiegoś głębszego celu. 

+ kodu i tak nie masz, dekompilatorem dłużej będziesz błędy naprawiać niż serwer stawiać.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Nie da skleić się pluginów. I tak nie będzie serwer mniej ważył.  :yay:

Szukasz taniego, szybkiego, stabilnego i przede wszystkim wytrzymałego serwera gier / VPS?

Discord: AidisProPlayer#4324

Opublikowano

Sklejanie kodów? Przecież to beznadziejne. Inne serwery nie "sklejają" pluginów tylko ustawiają własne wiadomości w /pl zamiast Plugins: WorldEdit, WorldGuard ustawiają Plugins: FajnyPlugin i koniec nikt nic nie skleja bo zepsułbyś tym tylko pluginy.

Czemu jest to beznadziejne? (http://scr.hu/1det/thbh3) jak dla mnie lepiej poruszać się w jednym jarze który jest dobrze zrobiony niż mięc pierdyliard małych pluginów i potem szukać gdzie jest bład w 50 jarach zamiast w jednym xD

czekam na hejty xD

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Czemu jest to beznadziejne? (http://scr.hu/1det/thbh3) jak dla mnie lepiej poruszać się w jednym jarze który jest dobrze zrobiony niż mięc pierdyliard małych pluginów i potem szukać gdzie jest bład w 50 jarach zamiast w jednym xD

czekam na hejty xD

W jakim programie to zrobic? Wygląda świetnie :>

O boże... W żadnym tak nie zrobisz jak nie umiesz programować o czym wspomniałeś wcześniej

Opublikowano

czekam na hejty xD

jeżeli ktoś nie umie czytać błędów w konsoli, to rzeczywiście, jeden jar może się okazać zbawieniem dla idioty, przynajmniej wie gdzie szukać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a tak serio,  nie ma znaczenia czy masz 3plg, czy to samo połączone w jeden 

sry, nie obraź sie xD

Opublikowano

czekam na hejty xD

jeżeli ktoś nie umie czytać błędów w konsoli, to rzeczywiście, jeden jar może się okazać zbawieniem dla idioty, przynajmniej wie gdzie szukać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a tak serio,  nie ma znaczenia czy masz 3plg, czy to samo połączone w jeden 

sry, nie obraź sie xD

nie ma znaczenia, ale dla mnie wygodniej jest mieć w jednym to a nie szukać w 50 projektów jakiś rzeczy + robisz jenkinsa i zawsze masz najnowsze pliki, i nie ma problemu że sie zapomniało czegoś wrzucić xD  xD

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

O boże... W żadnym tak nie zrobisz jak nie umiesz programować o czym wspomniałeś wcześniej

Ty sie nie wymądrzaj bo pewnie sam nie umiesz programować, Moge wysłać pluginy i zrobił byś mi to dekros123 byłbym przeszczęśliwy. 

Bez umiejętności programowania, nie zrobisz tego i tyle, tu nie ma nic do wymądrzania. Jeżeli ktoś sam piszę wszystkie pluginy lub umie je dekompilować i wrzucić w jeden bez errorów, to może tak robić, ale większego sensu to nie ma. 

• Urek00 zmienił(a) tytuł na xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...