Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nemedia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie serwer Ciekawy. Lubie takie serwery Medium gdzie w miare szybko się coś ogarnie..

Reszte Trollom radze wypierdalać i patrzeć na Swoje Serwery.

Perserga ty to sie wgl nie wypowiadaj bo twój stoi dla 10 osób..

Kiedy Start? Może dziś? Bo nie ma aktualnie gdzie grać.

Start w weekend. 

Najprawdopodobniej w piątek.

Szkoda że dopiero w piątek bo w Piątek staruje Ravador.pl Więc myślę że większość osób tam zawita.

Proponował bym Start jak naprędzej by przyciągnąć Graczy:)

Brak daty startu 

Nie jest to publikacja serwera tylko zapowiedź.

weź gościu wyjdź, przez takich jak ty ten metin umiera, szkoda k***a strzepic ryja

Nie polecam bo nie ma czego tu polecic, takie coś nie powinno mieć prawa wstawiania prezentacji, syf

Syfa to masz naMordzie.. Nie znasz serwera. Nie zawitałeś na Nim a już Oceniasz.

Skoro jesteś Taki Tępy a zarazem Ostry, to może sam zrobisz serwer? BuggerosMT2?

Więc wypierdalaj z tego Tematu Wać Pan w Chuya właź..

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

NO K***A MAĆ.. DLACZEGO WSZĘDZIE JA WIDZĘ TE SAME SETY ? NAWET K***A C**J JUŻ Z TYM, ŻE KOTLET. ALE NIC OD SIEBIE NIE DODANE? NO JAK ZAWSZE POZYTYWNIE PISZE W TYCH ZAPOWIEDZIACH TO TO, NO K***A NO NIE  :mad:

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

z*******a prezka zwlaszcza te ss'y z innych prezek i tylko dodac do ramek swoich...

Nawet wikipedii dropu nie chcialo ci sie spolszczyc w 100% eh

@edit2 @Kubek prosze wywal to tutaj nawet dodal system ulepszen samego wojownika xD

gdzie tu sa ss'y weryfikacyjne, prima aprillis jest 1 kwietnia a nie dzis

Aborcja dla ciebie to jedyny ratunek. Nie jest za pozno.

Serwer taki sobie. Ale przy ilosci gowna ktore teraz jest moze nawet wbije.

Opublikowano

http://prntscr.com/e621h8

Co to za przedsmak, czy zbieżność nazwy?

Bo szczerze w to wątpie 

Ten FP i post, który jest ukazany na screenshocie to jest całkiem inny serwer, osoba która wrzuciła prezentację Nemedi ma nick taki jak tamten serwer.

Opublikowano

Proponował bym start jeszcze dziś. Toć kur.. nie am gdzie Grać.. Same przestarzałe śmiecie..

Ino weź ogarniaj i dziś odpalaj.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Proponował bym start jeszcze dziś. Toć kur.. nie am gdzie Grać.. Same przestarzałe śmiecie..

Jeśli twierdzisz, że nie ma serwera na którym można grać, a ten serwer zaliczasz do godnego uwagi to mogę jedynie pogratulować gustu. ;)

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Jeśli twierdzisz, że nie ma serwera na którym można grać, a ten serwer zaliczasz do godnego uwagi to mogę jedynie pogratulować gustu. ;)

W dupie mam twoja Opinie. Te syfy co aktualnie stoją to badziew w chuy. Grałem an wszystkich, i jedynie Fenekra zasługuje na szacun. Lecz po Update już spadła na Psy..

A co ty masz kur wa do Gustu? To że nie widzisz nic nowego? Jak każdy serwer Imbecylu jaki wychodzi również posiada stare syfy. Każdy jeden serwer ma coś z 2giegio. A to tylko przez to iż nasi Technicy do Pizdy się nadają. Zobacz na Serwery zagraniczne- Tam to sie dopiero dzieje, nasi mają pojęcie jako tako.

A co do tego serwera Nie zależy mi na Nowościach  a Na Fabule. I dorym PvP gdzie można wyciskac minimum 40k z skila.

Więc nie pierdol mi tu bzdur, bezsensowne nabijanie posta...

Zależy mi głównie na świeżości, nowych ludziach itd itp etc...

Po 2 jak bym chciał czegoś nowego to grał bym w Blade&Soul...

Po 3 wystarcza na początek to co jest pokazane w prezce. Na chuya 150 setów- skoro jeśli wprowadzi Kostiumy Skiny itd każdy będzie mógł coś dla siebie Wybrać. Dla mnie jak najbardziej na + Na sam początek więcej nic nie 3ba. A za to z czasem Można Urozmaicać serwer tylko po to aby przyciągnąć większą ilość graczy.. Nic w Temacie, nie wiem an chuya takie Trolle się wgl wypowiadają jak wgl nie maja  pojęcia jak działa system tworzenia Metina.. Jedni lubią to Drudzy lubią to. Nikomu nie jesteś w stanie dogodzić. Kolejna sprawa Jestem pewien że przy starcie Nemedia.pl pęknie 500+ aczkolwiek zacznie ludzi [przybywać Po dodaniu wszelkiego rodzaju Nowości..

Do Trolii- (Wypierdalaj i nie zaglądaj w Ten TEMAT!)

Czekam niezmiernie na start, bo z nudów to wypierdolę PC przez   Okno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...