Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stretched czy black bars?

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka 

Jakie są różnice pomiędzy 1024x768 stretched a black bars  ? Coś się zmienia podczas gry ? :p 

PS. I czy na monitorze, który ma 19 cali będzie różnica w wielkości modeli w porównaniu do np. 23? Na 1024x768  paski 

Opublikowano

1024x768 stretched to rozciagnięta rozdzielczość 1024x768, która w miarę powiększa rozmiary modeli graczy,, i kilku innych rzeczy 

1024x768 black bars to rozdzielczość 1024x768 z czarnymi paskami po bokach

To jaką wybierzesz to bardziej inwidualna sprawa. Nie każdy woli black bars od stretched, i tak wspak.

Jeśli chodzi o dodatkowe pytanie, to nie jestem z nim pewny, ale mi się jednak wydaję, że na rozdzielczości 1024x768 stretched na monitorze 23calowym modele będą większe niż na 19calowym

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

Moje zdanie jest takie:

tak jak mowisz na 23 calach, ja mam 21,5 i jest bardzo duza roznica na czarnych paskach niz rozciagnietym ekranie, podczas gry czesto zmieniam jak nie moge sie skupic to na czarne paski, mniej pola do skupienai sie jest po prostu

ogolnie gram na rozciągnietym bo juz sie przyzwyczailem a tobie polecam grac z paskami, nwm ale jakos lepiej FULLauto mi sie strzela na paskach niz stretched

na 19 calach bedzie roznica tez oczywiscie

Opublikowano

gram na 24 calach Black bars 800 : 600 MSAA 4x wszystko low i powiem, ze chyba nigdy nie zwieksze tej rozdzialki a wczesniej gralem stretched, i testowalem wszystkie :)

up gorzej full auto na stretched bo os x =/= os y  
M_yaw 0.0165 i twoje sensitivity czyli np 1 pomnoz razy 1.33333 i takie ustaw :)

Opublikowano

gram na 24 calach Black bars 800 : 600 MSAA 4x wszystko low i powiem, ze chyba nigdy nie zwieksze tej rozdzialki a wczesniej gralem stretched, i testowalem wszystkie :)

M_yaw 0.0165 i twoje sensitivity czyli np 1 pomnoz razy 1.33333 i takie ustaw :)

Czy u Ciebie na rozdzielczości stretched celownik wydawał Ci się taki rozmazany i troszkę zniekształcony ? 

Opublikowano

Czy u Ciebie na rozdzielczości stretched celownik wydawał Ci się taki rozmazany i troszkę zniekształcony ? 

niee wszystko bylo dobrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...