Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Reinhardtem

kd224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy używam klawisza e czasami gdy strzelam np prosto to mi od razu strzela w bok, czasami też mam tak z ultem, czy da się to naprawić?

I jeszcze taki pytanie od czego zależny ile się dostaje punktów rywalizacji na końcu meczu czasami dostaje np z 20 a czasami 40?

Opublikowano

Tak masz tylko na Reinhard'cie? Może problem z myszką?

Co do punktów, podobno jest to losowe, ale np. jak wygrywasz 4 mecze pod rząd, to oczywiste że masz win streaka i dostajesz więcej punktów! ;)

Opublikowano

Tylko z Reinhardtem, w innych grach tak nie mam, to mi się dzieje gdy tylko używam e i ulta więc to chyba nie wina myszki.

Opublikowano

Do każdego z bohaterów można ustawić własne ustawienia, np na Genjim będziesz miał bardzo wysokie DPI, a do Zarii bez zmieniania ustawień myszki będziesz miał to DPI niskie z poziomu gry. Zobacz, może coś kiedyś przestawiłeś nieumyślnie i spróbuj zresetować ustawienia dla Reinhardta?

Opublikowano

Co do Reinhardta to nie wiem, ale jeśli chodzi o punkty, to tak jak ktoś napisał - liczy się ile wygrałeś/przegrałeś pod rząd i chyba jeszcze to, na kogo grasz (czy wyższe ru mieli czy niższe). Chociaż pewna nie jestem :D

to avoid critism, say nothing, do nothing, be nothing

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...