Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Changer wywala błąd library.exe

Tumbro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,

Podczas uruchamiania programu klikając niebieski przycisk następnie klikają potwierdzenie wywala mi błąd library.exe

win 10. Wie ktoś moze jak to naprawić

Proszę o pomoc!

Opublikowano

-changer ru pobierasz nie wypakowywujesz dajesz na pendriva wlaczasz (jak ci wyskoczy jakies okienko z winrara dajesz zawsze nie) potwierdzasz licencje, odznaczasz wszystko i zmieniasz 15 na 20, klikasz fskinchanger wylaczasz steama wlaczasz to VAC ERROR jak zrobisz vac errora wlaczy ci sie cs odpinasz pena wylaczasz skin changera i dziala

link vac error: https://drive.google...WdPZ216YWM/view (nic w tym nie ma poprostu pare komend ktore sa podane nawet na stronie steama drive google ma wlasny skaner wiec po co virustotal) gram na tym 2 miechy vez vaca kolega tez jak ktos nie wierzy to prosze steam steamcommunity.com/id/xeeideex

Opublikowano

Dodam tylko, że jak chcę uruchomić changera z pomocą tego drugiego zielonego przycisku to mi wywala giver2.exe przestał działać... ;-;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...