Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS/VM] Odświeżony wygląd miast - Jinno / Shinsoo / Chunjo

Beseran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Map 1
( Jinno / Shinsoo / Chunjo )

O5Kedhe.pngtr7CvFk.pngESfkcy3.png

Video
( Słaba jakość default_unsure.png )

Screen

oRuScML.png8NbuZgD.pngxRDX1P9.pngZhTeX24.pngY6cGSDg.png9XKNYWV.png9AH3rf5.pngkX8qtkc.pngP4V8e07.pngXfvRyEO.pngokq3hgt.pngTbjVPzD.pngOE3p6vG.pngWc1nWE3.pngcntpXZe.pngZ0ehMBK.pngY3DwVO7.pngQDAvyjS.pngSoLfWd9.png6de4Oxh.pngq4n30id.pngxOHTwJ4.png

Zainteresowany !?
( Pisz na Skype / PW )

ZepY0fT.png

Map 2
( Coming Soon )

default_rolleyes.gif

Opublikowano

Mi tam się podoba chociaż ten teleport wydaje mi się, że widziałem na serwie Mizuna i Naida na mapie Zgniłe Ruiny (?). http://i.imgur.com/ICASelN.png O ten tylko jest edytowany. Mogę się mylić ale i tak fajnie wygląda.

Dzięki :)

Chyba tak.. nie wiem znalazłem go na epvp.. :) 

Opublikowano

Całkiem ciekawe ,odezwij się na pw ;_;

Szkoda,że nie udostępniłeś dla cannzas by miał co sprzedać ;c

Opublikowano

Odezwałem się na gg  ^^

Heh bez takich.. nikt nie ma prawa tego udostępniać dalej.. jak już ktoś to pozyskuje to tylko jednorazowo :)

Opublikowano

Odezwałem się na gg  ^^

Heh bez takich.. nikt nie ma prawa tego udostępniać dalej.. jak już ktoś to pozyskuje to tylko jednorazowo :)

Gówno prawda, nic z tego nie jest Twoje, modele/tekstury/obiekty wszystko z jest z internetu, jedyne co tu zrobiłeś to zebrałeś wszystko w kupę i ustawiłeś.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Odezwałem się na gg  ^^

Gówno prawda, nic z tego nie jest Twoje, modele/tekstury/obiekty wszystko z jest z internetu, jedyne co tu zrobiłeś to zebrałeś wszystko w kupę i ustawiłeś.

Kto powiedział, że to jest moje? Nie wnikam do kogo należą obiekty.. skoro są udostępnione publicznie to po prostu z nich korzystam.. całe mapy były tworzone od podstaw na tych obiektach.. pozderki! :) 

Opublikowano

Sprzedane jednorazowo to czemu tematnnie zamykasz? :《

@ Mapy Sprzedane!

Oferta dotyczy już głównie nowych map na zamówienie!

Zainteresowanych zapraszam na pw / skype

Opublikowano

Wygląd potrafi przykuć uwagę ale mapa bardzo nieprzemyślana, chociażby same drzewa rozstawione po skałach, bez jakichkolwiek cieni czy podtekstur, to samo w miastach.

Sam dobór tekstur w miarę przyzwoity, niektóre modele też źle dobrane do otoczenia. Ogólnie nie jest źle, mam nadzieję, że skorzystasz z uwagi.

Opublikowano

Wygląd potrafi przykuć uwagę ale mapa bardzo nieprzemyślana, chociażby same drzewa rozstawione po skałach, bez jakichkolwiek cieni czy podtekstur, to samo w miastach.

Sam dobór tekstur w miarę przyzwoity, niektóre modele też źle dobrane do otoczenia. Ogólnie nie jest źle, mam nadzieję, że skorzystasz z uwagi.

Głównym założeniem był sam wygląd mapy.. co do tego nie mam zastrzeżeń i mi się podoba.. jak widać innym też bo miałem całkiem liczne grono odbiorców na skype/pw.

Em fakt co do drzew to masz rację.. muszę się zgodzić.. niby rzucają cień ale to i tak nie jest ten efekt jaki chciałem uzyskać.. co do modeli nie mam zastrzeżeń.. jak na moje to są odpowiednie.. lepsze takie niż standardowe no ale to już kwestia gustów i guścików. Teraz zabieram się za miasta 2.. mam nadzieję, że efekt będzie jeszcze lepszy  :)

Mimo wszystko dzięki  :)

Wezmę to sobie pod uwagę! 

Pozdro!  ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie robił tego sam, mam podobne w 85% mapy miast pierwszych, które są u mnie na serwerze.

Edytował gotowca, który był dawno dawno dawno i jeszcze raz dawno temu na starym forum :)

Opublikowano

z*******y wygląd tych miast :) czym to robiłeś?

Dzięki!  ;) World Editor.

Nie robił tego sam, mam podobne w 85% mapy miast pierwszych, które są u mnie na serwerze.

Edytował gotowca, który był dawno dawno dawno i jeszcze raz dawno temu na starym forum :)

Ahah.. toć normalnie, żem śmiszka połknuł jak to czytałem.. masz jakieś dowody na to? 

Mapy były tworzone przeze mnie w 75% bo reszta jak mówisz to gotowiec.. jaki? a no taki, że mapy są czyste z globala.. akurat tak to chyba każdy robi  o.O

Pokaż mi te podobne mapy.. może mówisz o obiektach co? no tak.. bo są udostępnione publicznie  :v

Opublikowano

Pierd.. pierd.. ja posłucham ;)http://screenshot.sh/oeYFNPRZICWo3 przypomina Ci to coś? Jak będziesz dalej chciał okłamywać ludzi to wejdę do gry i pokażę Ci miasta od strony 3d ;)

Wszystko fajnie.. ale co to ma wspólnego z tym!? 

To jest edytowana mapa z globala a nie to coś.. ;3 

Od strony 3d? no dawaj.. to ja pokaże ci ten sam obszar na mojej mapie ;)

O5Kedhe.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...