Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] ARSF

livart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ulepszenia w glidi nie ida mam juz grzyby hajs a dalej nic :P 
+ grzybów juz mam na 0 jak to jest na nastepny dzien bedzie mozliwosc dostania wiecej ? czy tylko z tych prezentow 50 grzybow na dzien to raczej za malo na gre 

Opublikowano

Dzisiaj wracamy na nogi! Mianowicie przepraszam.. więc na start włączę event. Zapraszam również do zakupu grzybków.

@edit1

Wszystko w porządku! Działamy już stabilnie z lekko zmienionym wyglądem gry. SMS SHOP nie jest automatyczny ze względu tego że chcę nawiązywać kontakt z graczmi, a przy tym jest najlepszy! Jak najbardziej zapraszam do zakupu grzybków oraz dołączenia na serwer i wbicia pierwszej topki! Powodzenia życzy ARTeam.

Moim zadaniem na tym serwerze nie zarobisz, próbuj dalej ;)

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Po pewnym zastanowieniu, zauważyłem że to nie coś to kiedyś, i że teraz nawet serwer na lepszych plikach nie ma sensu. Kiedyś byle gotowiec i mega ilość graczy ale teraz to już pod upadło. Bywa życzę powodzenia wszystkim osobą które dalej zostają w tym dziale ja niestety znikam co za tym idzie rowniez serwer. Proszę o usunięcie tematu. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...