Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem CS:GO

kuba14326

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 
Od paru tygodni nie jestem w stanie normalnie uruchomić CS'a. Kiedy klikam przycisk graj na steamie normalnie pojawia sie że gra jest uruchomiona po chwili wyskakuje zamiast "uruchomiona" napis synchronizacja i gra się wyłącza. Próbowałem po kilka razy reinstalować steama, grę i sprawdzać spójność plików gry. Dodam też że problem pojawił sie gdy zainstalowałem grę GTA V. GTA śmiga jak marzenie ale Cs nie chce drgnąć od tamtego czasu. Nw co może być tego przyczyną.

Posiadam system Windows 7 64-bit Home Premium
Karta graficzna GeForce GTX 1060 3 GB
Procesor: Intel Core i5-6400
8 GB Ram

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

spróbowałem zrobiłem format PC podziałało chwile i znowu przestało więc to nie wina GTA :/

"Podziałało chwile" To jak działało to w tym czasie co zainstalowałeś że potem znowu to samo ? Może wyłącz zapore, antywirusa bo może one gryzą i blokują :)

Jak dobrze wiem żeby grać w GTA trzeba mieć tą aplikacje Rockstar c'nie ? Może zamknij ją z procesów i wtedy spróbuj

76561198375594763.png

Opublikowano

Mam na myśli że zrobiłem format i juz NIE instałowałem GTA wyczyściłem komputer całkowicie tylko zainstalowałem system i zaktualizował system i poinstalowałem sterowniki i je zaktualizowałem potem zainstalowałem CS działał mi przez jeden dzień a potem pojawił sie ten sam problem więc ten błąd na pewno nie jest spowodowany przez GTA

Opublikowano

Twoja odpowiedź nasunęła mi rozwiązanie całym problemem był antywirus AVG który mi porobił blokady właśnie na CS i Heartstone gra już działa i wszystko jest wporządku dziękuje za pomoc.

Temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...