Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telewizor Blaupunkt 43 cale - czy warto?

Adrianegg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po 10 latach użytkowania 21calowego Triluxa, nadszedł czas na wymianę telewizora. W internecie natknąłem się na markę Blaupunkt i telewizor 43calowego, czyli taki który by mi odpowiadał. Opinie o nim są różne, gdyż Polacy nie są zbyt dobrze do niego nastawieni, narzekają na to, że szybko się psuje. Jednak postanowiłem poszerzyć horyzonty i poszukać opinii na zagranicznych forach/sklepach etc.  Ku memu zdziwieniu ludzie z zagranicy w większości wypowiadają się o nim dobrze, jako jedyną wadę stawiają "plastikowy" dźwięk, do którego trzeba się przyzwyczaić. Dlatego postanowiłem Was zapytać o opinię, może ktoś miał styczność z telewizorami tejże firmy. Pozdrawiam.

https://www.tesco.com/direct/blaupunkt-43-1370-full-hd-43-inch-led-tv-with-freeview-hd/496-9155.prd?source=others

https://www.tesco.com/direct/blaupunkt-43-137zx-smart-full-hd-43-inch-led-tv-with-freeview-hd/273-0645.prd?source=others

Opublikowano

Czego ty wymagasz  przy   niskobudżetowym wyrobie? To telewizor typowy dla mas, bez wodotrysków byle tylko działał i mało kosztował, ok 160-180 funtów ( poniżej 1000 zł )  

W Tesco tego na setki sprzedają od małych do dużych formatów, wadą tylko zbyt krótka gwarancja 1 rok,  zwykle 2 lat to dostanie sie zawsze na lepszy jakościowo TV 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...