Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ClassicMT2 - Nie odpala się

CZYNASTYII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z ClassicMT2.

Otóż odpalam patchera wszystko ładnie się ładuje lecz gra się nie włącza. Zainstalowałem tego conhost_Killer zrobiłem jak na stronie napisali lecz to nic nie dało, mógłby mi ktoś pomóc? 

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Witaj.

Tego typu błędy bardzo często mają podłoże złego skonfigurowania zgodności dla danego Systemu Operacyjnego Windows. Jeżeli chodzi o tego typu problem, to z doświadczenia wynika zmiana właściwości odpalanego Klienta Gry.

Niekiedy przyczyną może być złe ustawienie w pliku Config, na mocy którego źle ustawiona jest rozdzielczość ekranu, której komputer nie jest w stanie odczytać.

Pozdrawiam  :yay:

battles,proportional,340,200,257008026ff

" (...) Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.

Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń (...) "

Opublikowano

Ja osobiście to gorszego clienta nie widziałem. Tak prostą robotę to tylko polak mógł zyebać.

Mam nadzieję, że nie ustawiasz w configu 1920x1080 bo to bez sensu. Ta gra nie ma takich textur.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...