Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] 99 overall a jego wykrywalność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, grając dzisiaj pierwszy mecz w FUT Champions (PC) natknąłem się na gościa, który na 99.9% korzystał z funkcji trainera "99 Ovrl" (wiem to ponieważ gość miał na Barzaglim styl gry strażnik i z łatwością doganiał Martiala na jastrzębiu, tak samo miałem problemy przepchać Smallingiem Insigne [zwykłą złotą kartę], który jak wiadomo nie jest za silny). Miał pecha, bo nie trafił na jakiegoś Jaśka i po męczarniach wygrałem z nim w karnych. Nie możliwe było, aby handicap poszedł w ruch, ponieważ ja miałem ocenę ogólną składu 80, a on 84.

Ale do rzeczy. Czy EA jest ciężko wykryć takiego typa, który posiada ten cheat, bo nie rozumiem? Z tego co wiem funkcję tą włącza się w ekranie wczytywania składu, więc zachodzą zmiany na serwerze (jeśli się mylę to mnie poprawcie), EA ma dostęp do takich danych, więc w czym problem? Mieli niby problemy z trainerami, przez FUT Champions w 17 wzięli się za to i co? Ja tam widzę trainerowca raz na +/- 40 meczów, a w fifie 16 było to co 4 mecze.

Opublikowano

Odpalasz przed meczem tak jak tutaj. I dziala to dokladnie na tej samej zasadzie co chciazby zamrazanie kontraktow ktore bylo dostepne do fify 14 bodajze. Dostep do tych danych oczywiscie maja, ale poki problem nie dotyczy XONE/PS4 to beda to ignorowac tak dlugo jak sie tylko da. Ogolnie to temat rzeka i calkiem sporo mozna poczytac o tym na reddicie.

Z trainerami moze i narazie jest spokoj, ale wszystko bedzie po staremu jak w ~kwietniu FIFA 17 bedzie dostepna w EA Access. :)

Opublikowano

co takiego daje EA access, że w kwietniu będzie "po staremu" z trainerami ?

Jeśli osoba posiada EA Access dostanie za darmo fife 17, a polityka EA wygląda tak, że jeśli osoba będzie trainerować na koncie, na którym będzie posiada EA Access i wyłapie bana może się odwołać, aby oddali mu hajs za EA Access, a oni mu ją zwrócą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...