Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Mam pytanie odnośnie bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem dzisiaj bana na jedno z kont niby nic nadzwyczajnego, ale jedna rzecz jest zastanawiajaca mianowicie - pominę już spam wiadomosci w ciągu minuty jaki od nich dostałem, ale najpierw przyszło ostrzeżenie, a minutę później informacja o otrzymaniu bana. Z tego co wiem to najpierw powinno przyjść ostrzeżenie bez konsekwencji tymczasem ja dostałem po minucie kolejnego mejla z informacją o banie - chyba nie przestrzegają własnych zasad do końca. Czy jeśli do nich zadzwonie i bede sie upieral, że ban był za szybko to coś da, czy na tej polskiej infolinii nic nie mogą i nic nie zrobią?

Opublikowano

nie bardzo jak pojebani bo na tym koncie robilem wiecej niz 4 meczy na godzine wczoraj to juz przesadzilem ;p jednak jak nie wychodze po za ta granice a ograniczam nawet jeden draft do 2-3 godzin i tylko draft to nie idzie ostrzeżenie 

Opublikowano

mogę zapytać o jaką platforme chodzi ? bo jesli pc, to jak na jednym z kont ? mozna miec wiecej niz jedno kupując 1 fife ?

nie

Wiele kont = kupujesz wiele gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...