Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa przygoda z DO

Aerox69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zacząć grać w DO , lecz niewiem od czego zacząć, jaki serwer najlepszy/Najtańszy/najdroższy , jak zacząć grę, co robić na początku. Oglądałem różne poradniki, no ale to najlepiej każą doładowywać urkę. Wole zdobyć all za cr. Podobno teraz wszystko potaniało bardzo, Goliatha można kupić dosłownie za groszę. Czym się różni stara FE od nowej? Jak szybko pozdobywać CR na Irki LF3 bo z tego co wiem to LF4 się "dropi", opłaca się ulepszać LF3? JAk robić SkyLab. Szukam ludzi którzy pomogą mi. Pozdrawiam Sebastian ;)

Opublikowano

GE1 jeden z lepszych serwerów pod względem zaludnienia, najtańszy nie tak dawno był PL3, co do najdroższego nie wiem. Do gry nie ma poradników, po prostu klepać alieny i tyle. Stara FE to komplet lf3/irysków/osłon. Te nowsze to lf4, PP itd. Nie opłaca się ulepszać lf3, już prędzej drony. Skylab po prostu cały czas do przodu, na to też nie ma zasady.

Opublikowano

Globalny 1 i Polski 1 - ceny nie są wysokie i najbardziej zaludione, PL1 oczywiście z Polskich najbardziej, a globalny ogólnie.

Lepiej kupić acc za 100-300zł i mieć za sobą tą denną drogę do fulki, a zanim połączą servery to konta tanieją.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Wole sam coś osiągnąć, a nie osiągnąć to że mój portfel będzie cieńszy.. ;-;

Opublikowano

I tak wydasz kase i tak jeżeli będziesz chciał do czegoś dojść.

Premium na  mies 22zł do tego najlepiej rabat 8zł na tydzien , i składać wrota jak jest zniżka,  jeszcze możesz puścić bota z podwajaczem więc to tez 8zł na tydzień. Czyli żeby zrobic taką fullke i tak wydasz ponad 100zł.

No jeżeli wolisz samemu to nie bede Cie od tego pomysłu odciągać, lecz pomysł kolegi @ProjectX jest znacznie łatwiejszy i nie trzeba robić żmudnych misji.

Pozdrawiam.

😅

Opublikowano

Premium na  mies 22zł do tego najlepiej rabat 8zł na tydzien , i składać wrota jak jest zniżka,  jeszcze możesz puścić bota z podwajaczem więc to tez 8zł na tydzień. Czyli żeby zrobic taką fullke i tak wydasz ponad 100zł.

No jeżeli wolisz samemu to nie bede Cie od tego pomysłu odciągać, lecz pomysł kolegi @ProjectX jest znacznie łatwiejszy i nie trzeba robić żmudnych misji.

Pozdrawiam.

Mam apisa, części zeusa, około 10lf4, powoli kończę cybernetyke w PP, jakieś tam ulepszenia + aegis/citadel/spearek. 

Nie wydałem ani grosza na GE1. :) Także gadanie, że trzeba to głupota.

Co do topicu, jak zaczniesz GE1 MMO to odezwij się, coś tam mogę kredek dorzucić od siebie czy pomóc bić coś.

Opublikowano

Pozdrawiam.

Mam apisa, części zeusa, około 10lf4, powoli kończę cybernetyke w PP, jakieś tam ulepszenia + aegis/citadel/spearek. 

Nie wydałem ani grosza na GE1. :) Także gadanie, że trzeba to głupota.

Co do topicu, jak zaczniesz GE1 MMO to odezwij się, coś tam mogę kredek dorzucić od siebie czy pomóc bić coś.

Jak tam stoją ceny lf3/irków? bo golce to domyślam się że za "darmo" ;p a i teraz można "budować" statki/irki/lf3 itd itp .. to jest na stałe czy jak?

Opublikowano

Lf3/irki no to jest kwestia kilkudziesięciu milionów. Statki to praktycznie pół darmo, a co do montowni, to tak, jest na stałe.

Opublikowano

A mam pytanie, opłaca się robić konta i robić je do 10lv by pozdobywać te bonusy? z tego co pomiętam to było tam 2 LF4 ,designy do nostromo

Opublikowano

A mam pytanie, opłaca się robić konta i robić je do 10lv by pozdobywać te bonusy? z tego co pomiętam to było tam 2 LF4 ,designy do nostromo

Ja robiłem na swoim IP i dostałem pierwsze w 2 nagrody, a trzeciej nie.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

No to cienko cienko, bo "darmowe" lf4 to bym przygarnął, a czym się różnią niestabline lf4 od zwykłego lf4?

Opublikowano

No to cienko cienko, bo "darmowe" lf4 to bym przygarnął, a czym się różnią niestabline lf4 od zwykłego lf4?

Niestabline dmg od 128-220 Lepszeo d lf3 gorsze od lf4 :D

@topic

Polecam globalną Europe 6 skrót int13, irki nawet da się wyrwać za 1kk - 4 rano, agis ok 40kk-50kk, spearhed 10kk, lf3 10kk-15kk i bo3 4kk-10kk. Nie wiem czy dużo os ale raczej dużo bo zawsze ktoś lata na mapie :D

GTX 1050 vs GTX 1050TI

- różnicy ceny - 21%

- różnicy wydajności - 12%

RX 460 2GB vs RX 460 4GB

- różnicy ceny - 17%

- różnicy wydajności - 1-2%

GTX 1050 vs RX 460 2GB

- różnicy ceny - 11%

- różnicy wydajności - 18%

GTX 1050TI vs RX 460 4 GB

- różnicy ceny - 15%

- różnicy wydajności - 20-40%

Opublikowano

Wystarczy trochę polatać i naprawdę, nie jest trudno coś osiągnąć. Znajomy w około pół roku mnie dogonił, także całkiem porządny wynik.

Opublikowano

Wystarczy trochę polatać i naprawdę, nie jest trudno coś osiągnąć. Znajomy w około pół roku mnie dogonił, także całkiem porządny wynik.

staram się coś robić w 3-4 dni zrobiłem 12 lv, zaraz prawie 13, 1 irek, 30k uri, 5 lf3 i te z początkowych misji bo2 i te od speeda

Opublikowano

A Poprzez TOR'a ktoś z forum sprawdzał czy da rade ?

😅

Opublikowano

A Poprzez TOR'a ktoś z forum sprawdzał czy da rade ?

Spróbuj i daj znać.10 lv to nie problem z tego co zauważyłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...