Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gralibyście na serwerze Trouble in Terrorist Town?

GoldeneK

Grałbyś?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grałbyś na TTT?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy byście grali na serwerze Trouble in Terrorist Town ponieważ taki zaczynam pisać(skrypty).

Jeżeli ktoś nie wie o co chodzi to tlumacze:

Jest losowany 1 detektyw i ok 2 oszustów(traitorów)

Traitor:

Musi zabic wszystkich

Ma specjalny sklep

Ma chat traitorow

Detektyw:

Musi znaleść traitora (zabijanie niewinnych jest równe banowi (system karma))

Ma specjalny chat

Ma nad glowa znacznik detektyw

Niewinny:

Pomaga detektywowi

Proboje zabic traitora (zabijanie niewinnych i detektywa jest równe banowi (karma))

VIP:

ma dodatkowe hp

ma kewlar + helmet

wiecej dmg (nie duzo)

ma wieksza szanse na bycie traitorem detektywem

ma wiecej kredytow jako traitor detektyw.

Oczywiscie wszystko by sie opieralo o chat glosowy :)

Czyli byście grali czy nie?

Pozdrawiam,

G..

Opublikowano

Gra byłaby podzielona na jakieś areny czy coś w tym stylu? Bo serwer 5-cio slotowy to chyba słaba inwestycja, co?

Po drugie skoro wszystko byłoby oparte na chacie głosowym to nie uważasz, że zniechęciło by to innych graczy z obawy na osoby przed mutacją/młodsze, które piszczałyby do mikrofonów tworzyłyby toxic na chacie? Chyba, że ja tutaj czegoś nie rozumiem, ale nigdy nie słyszałem o takim czymś jak trouble in terrorist town, więc wybacz jak coś źle zrozumiałem :)

Opublikowano

Gra byłaby podzielona na jakieś areny czy coś w tym stylu? Bo serwer 5-cio slotowy to chyba słaba inwestycja, co?

Po drugie skoro wszystko byłoby oparte na chacie głosowym to nie uważasz, że zniechęciło by to innych graczy z obawy na osoby przed mutacją/młodsze, które piszczałyby do mikrofonów tworzyłyby toxic na chacie? Chyba, że ja tutaj czegoś nie rozumiem, ale nigdy nie słyszałem o takim czymś jak trouble in terrorist town, więc wybacz jak coś źle zrozumiałem :)

Cześć,

jeżeli chodzi o to to by była bardzo rozbudowana administracja (dużo osóB) i prawie zawsze był by 1 admin online.

Jeżeli chodzi o to to serwer 15 slotów i 2/3 takie serwery. Oczywiscie jezeli jest mniej typa to jest mnie traitorow.

Wszystkie przekleństwa będą blokowane przez filter słów. Jeżeli ktoś nie ma mikro to może pisać da się przeżyć.

Polceam zobaczyć na bananagaming mapy z ttt_

Opublikowano

Z chęcią bym zagrał, problemem było by to, że gdyby Admina nie było to nie dało by się ugrać. Myślę że jak wszystko przemyślisz i zrekrutujesz dużo adminów to wyjdzie całkiem ciekawie.

Dzięki, myślę cały czas ;) Macie propozycje? Napiszcie je pod tym tematem. (Przykład gierki w ttt można zobaczyć u Bladiego na YT)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Super pomysł napewno bym sobie popykał. Lecz musiałbyś mieć adminów dosyć dużo i wyznaczyć im dyżury ;).

Opublikowano

Odświeżam, można by jakieś propozycje napisać :)

Aktualnie napisałem juz 6/10 kodu.

Został mi system losowania tt/detektyw itp (dla vipa dodatkowe szanse) 

Sklep tt/detektywa

I takie ogólne menu

Pozdrawiam,

G..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co wiem jest plugin TTT na internecie, niestety on blokuje 3/4 pluginów bo ma za dużo syfu w kodzie. 

Jeżeli tworzysz cały mod od nowa i sam go piszesz to powodzenia :).

Na tym modzie da się naprawdę zarobić, wiele ludzi vip'a kupują :P (Miałem owy serwer na sieci bo robiłem dla niego pluginy stąd ta opinia).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...