Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Darkorbit

Assan001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc zastanawiam się czy warto wogóle wracać do gry w DO (od 0 od tak zwanej pchelki xD) jeżeli tak to na jakim serwerze jest najwięcej graczy z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Jak nie masz co robić to zawsze jest warto. Ja aktualnie wróciłem na GE1, graczy jest całkiem sporo, także ciekawie się gra.

Opublikowano

Odpal bota najlepiej, zbieraj uri, za uri kup klucze, za klucze dostaniesz LF4, LF3 i BO2, a irysy złożysz w montowni (za rzeczy z skrzynek). Wydaje mi się, że to najkrótsza ścieżka na zatłoczonym serwerze jak GE1 (ceny na aukcji są wysokie).

Opublikowano

Poszukaj dobrze na ts klanów dobre konto kupisz za smienszy pieniądz ale nie warto C gwiazdka na pl1 po banowana bo grali na programach ludzie odchodzą już nawet Dorotka na pl1 powiedziała że nie chce się jej już powoli grać 

Opublikowano

Poszukaj dobrze na ts klanów dobre konto kupisz za smienszy pieniądz ale nie warto C gwiazdka na pl1 po banowana bo grali na programach ludzie odchodzą już nawet Dorotka na pl1 powiedziała że nie chce się jej już powoli grać 

Wszystkie PL to syf. Gracze toksyczni, wszędzie kolesiostwo i płacz na czacie oraz c***a warte klany, na polskich serwerach jak w chlewie obsranym gównem

9113414779628821535959.gif

Opublikowano

DOKLADNIE c* programy xddddddd k***a klasyg

1377808813-U903831.png

Opublikowano

A ja będę bronił PL3. Da sie tam grać i gracze też od biedy ujdą. Co do latania na programach to łatwo się zorientować kto na nich lata jak uciekając na kole dodania cię typ na pierścieniu :)

Ale to są pojedyncze osoby.

Jak znajdziesz klan to już idzie z górki a i ceny są niskiecchyba że ktoś drony straci.

Opublikowano

A ja będę bronił PL3. Da sie tam grać i gracze też od biedy ujdą. Co do latania na programach to łatwo się zorientować kto na nich lata jak uciekając na kole dodania cię typ na pierścieniu :)

Jak znajdziesz klan to już idzie z górki a i ceny są niskiecchyba że ktoś drony straci.

Nie ma takich programów i nigdy nie było :v

Opublikowano

Były są i zawsze będą. tylko niedostępne dla zwykłych ludzików takich jak ja czy Ty :D. Tyle w tym temacie i możecie rozpoczynać swoje gówno burze. Programy są i bedą w DO

😅

Opublikowano

A wiesz, że movement jest po stronie servera gry, a Twoja przeglądarka w ogóle w niego nie może (i nie ingeruje)? Po prostu masz laga i tyle.

btn_donate_SM.gif - Zmotywuj mnie do dalszej pracy. ;)

Opublikowano

Lagi lagami bo jak najbardziej takowe są i bardzo denerwują,ale to nie była jednorazowa sytuacja i nie tylko mnie się przydarzyła dodatkowo napisze że wtedy miałem zaznaczony na mapie port nie klikałem po mapie a i tak zostałem dogoniony, ale nie ważne ten gracz o którym mówię to ewenement.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...