Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Technik

EveroZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję Technika na swój TeamSpeak który umie konfigurować M-BOT'a i zna się na TeamSpeaku

Oferuję:

Miłą Atmosfere, Stabilność Serwera, Dużo Slotów, Boty Muzyczne, Ogarniętą Administracje

Kontakt:

TeamSpeak: ----------------- lub --------------

Opublikowano

Jeśli chodzi o konfigurację mBOT'a to zapraszam do autorów @K-Scripts i @Eterprime którzy wszystko wytłumaczą.

Co do reszty, każdy wie że ten serwer to jakiś żart, szczególnie po tym niby hostingu który na nim prowadzisz więc powodzenia życzę a nikomu nie proponuje współpracy z tym panem który za prace z hostingu oferował PSC XDD

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Jeśli chodzi o konfigurację mBOT'a to zapraszam do autorów @K-Scripts i @Eterprime którzy wszystko wytłumaczą.

Co do reszty, każdy wie że ten serwer to jakiś żart, szczególnie po tym niby hostingu który na nim prowadzisz więc powodzenia życzę a nikomu nie proponuje współpracy z tym panem który za prace z hostingu oferował PSC XDD

niby czemu żart

to nie jest żart

a poza tym odnośnie m-bota to ja nie znam się na php

Opublikowano

poza tym to nie jest niby hosting bo mamy już paru stałych klientów którzy nam zaufali. A tak a pro po który kosting oferuje za free dużo slotów M-BOT na nim strone pod TS za free.

Na 10 dni dajemy TeamSpeaki za Free do po testowania. Tylko nie mamy strony gdzie się je zamawia więc na razie trzeba pisać mi ja tworze daje klucze i gotowe

Gość dominik148
Opublikowano

Serwery na crack licencji...

mBOT'a chociaż legalnie masz? @K-Scripts @Eterprime

Nie polecam, to jakiś żart jest chyba.

Opublikowano

Crack m-bot. Rejestrator ich domeny został poinformowany o zaistniałej sytuacji, więc zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Pozdrawiam

Opublikowano

poza tym to nie jest niby hosting bo mamy już paru stałych klientów którzy nam zaufali. A tak a pro po który kosting oferuje za free dużo slotów M-BOT na nim strone pod TS za free.

Na 10 dni dajemy TeamSpeaki za Free do po testowania. Tylko nie mamy strony gdzie się je zamawia więc na razie trzeba pisać mi ja tworze daje klucze i gotowe

Skoro wziąłeś cracka M-bota to weź sobie i stronę z R4P3, która służy do tworzenia serwerów....

Nie rozumiem.. Jakim trzeba być idiota crackować bota i jeszcze prosić o pomoc na forum gdzie są Właściciele owego skryptu...

Polska Cebulandia nie zna granic.

Nie pozdrawiam.

lubie-to-png.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...