Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 problem z uruchomieniem clientów

JJA

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witam. Po próbie uruchomienia każdego clienta pojawia się błąd:

"Metin2 create_no_appropriate_device"

Próbowałem trybu zgodności w ustawieniach zalecanych oraz ręcznie z każdym systemem, uruchamiania jako administrator, reinstalowania, 

Pobrałem wszystkie aktualizacje do Win10, zaktualizowałem sterowniki do obu kart graficznych (zintegrowanej i wbudowanej), odistalowałem antywirusa a w Windows Defender dodałem do wyjątków, nic nie pomaga.

Chodzi o nowego laptopa z Win10, na komputerze z Win7 nie mam takiego problemu. Inne aplikacje na laptopie działają bez zarzutu.

Opublikowano

Prawym na aplikacje serwera--> Rozwiąż problemy ze zgodnością-->Wypróbuj zalecane ustawienia(da ci np windows xp sp2)--> uruchom program...

Sprawdz.

Edit: Dodaje ss.Bez_tytu_u.jpg

Opublikowano

Miałem ten sam problem dzisiaj. Odinstalowałem wszystkie anty-virusy i działają wszystkie clienty teraz =) Więc jeśli nie masz nic do stracenia odinstaluj wszystkie anty virusy ;)

Rekrut
Opublikowano

Do zamknięcia. Dla tych, którzy mają ten sam problem - napisałem do supportu Metin2. Stamtąd dowiedziałem się, że jest to wewnętrzny problem karty graficznej i jedynym rozwiązaniem w moim wypadku jest jej wymiana(o dziwo inne gry działają bez zarzutu). Więc jeśli rozwiązania powyżej nie pomagają Ci to możesz mieć ten sam problem.

A panowie wyżej powinni dostać po kilka punktów za udzielanie się nie zapoznając się z moimi wypocinami(to chyba podchodzi pod spam?).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...