Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opóźnienie Serwera

lleess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z serwerem Metin2 A mianowicie, wszystko ładnie działa poza jednym szczegółem, opóźnienie. Jest to tak, wylogowanie zazwyczaj trwa 10 sec lub 3 sec, u mnie też tylko, że po 10 sec zmienia się na przykład ( Zostaniesz wylogowany za 2 sec i po 10 sec zostaniesz wylogowany za 1 sec, tak samo mam ze wstawaniem podczas zginięcia ;

1247763594_TrueBloodSeason2.jpg As your Master, I command you!

Opublikowano

Cześć, mam problem z serwerem Metin2 A mianowicie, wszystko ładnie działa poza jednym szczegółem, opóźnienie. Jest to tak, wylogowanie zazwyczaj trwa 10 sec lub 3 sec, u mnie też tylko, że po 10 sec zmienia się na przykład ( Zostaniesz wylogowany za 2 sec i po 10 sec zostaniesz wylogowany za 1 sec, tak samo mam ze wstawaniem podczas zginięcia ;

twój serwer czi global czy priv (inny)

Opublikowano

Mój serwer to priv ;)

100% plik sui :D nawet 100000000%

zaraz dam ci tutka

1. Jak usunąć opóźnienia (przez nie omdlenie trwa minutę , jak chcesz się wylogować to musisz też z 2 minuty czekać - na wszystko trzeba czekać)

a więc tak:

wchodzimy w na filezilli w:

/usr/home/sui/metin/channel/*/ 

i tam wchodzisz po kolei do każdego folderu i tam w każdym jest config

i w każdym configu zmieniamy:

PASSES_PER_SEC: 200 na
PASSES_PER_SEC: 25 jeśli nie mamy dobrego kompa można tez zamienić na 5 ale wtedy tez będą lagi 25 jest takie neutralne

można -?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...