Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składanie komputera. Miszkurkan liczę na Ciebie :D

D1MTREN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc proszę o złożenie/zaprojektowanie mi komputera do max. 2,5tys.zł. Chcę aby siedział w nim procesor z Intela i5 bo z i7 raczej w kosztach nie wykalkuluje,8 gb ramu i teraz sprawa z dyskami. Chciałbym 1TB tylko jak lepiej ? Kupić np. dysk 100-150 GB wyłącznie do systemu i antywirusa , a drugi jakieś 800 GB na inne czy lepiej kupic po prostu 1TB ?Resztę pozostawiam dla Was. Najlepiej ogarniczyć na koszty na np. obudowie, nie musi być z górnej półki. Nie wiem czy te 2500 nie będzie troszkę mało :( Powiem tak : chcę komputer pod GTA V

MINIMALNE:

System operacyjny: Windows 8.1 64-bitowy, Windows 8 64-bitowy, Windows 7 64-bitowy z Service Pack 1, Windows Vista 64-bitowy z Service Pack 2* (*w przypadku systemu Vista zalecamy korzystanie z kart graficznych NVIDIA)

Procesor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2,4 GHz (4 rdzenie) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 rdzenie) @ 2,5 GHz

Pamięć: 4 GB RAM

Karta graficzna: NVIDIA 9800 GT 1 GB / AMD HD 4870 1 GB (DX 10, 10.1, 11)

Miejsce na dysku: 65 GB dostępnej przestrzeni

Karta dźwiękowa: w 100% zgodna z DirectX 10

ZALECANE:

System operacyjny: Windows 8.1 64-bitowy, Windows 8 64-bitowy, Windows 7 64-bitowy z Service Pack 1

Procesor: Intel Core i5 3470 @ 3,2 GHz (4 rdzenie) / AMD X8 FX-8350 @ 4 GHz (8 rdzeni)

Pamięć: 8 GB RAM

Karta graficzna: NVIDIA GTX 660 2 GB / AMD HD7870 2 GB

Miejsce na dysku: 65 GB dostępnej przestrzeni

Karta dźwiękowa: w 100% zgodna z DirectX 10

:D :D :D :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...