Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MC, nie widzi mi żadnych serwerów

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :3

Problem jest taki, że gdy wchodzę w MC i w tryb wieloosobowy to mi nie wczytuje, zadnych serwerów, jeszcze dziś o ok 17 mogłem grać, potem wyłączyłem lapka, Odpalam chcę zagrać a tu pokazuje, że wszystkie serwery jakie mam na liście [ok 20] nie działaja, a pisze mi "Can't connect to server." ??? Jave mam najnowszą 

Opublikowano

Może jakaś aplikacja blokuje dostęp internetu dla Minecraft'a/Javy

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano

Juz wiem co się stało, nwm jakim cudem ale te wszystkie serwery co miałem na liscie sie jakoś same zedytowały i ip wszystkich zostały usunięte, a mam je na liscie nwm co jest, teraz muszę od nowa wpisywac

Opublikowano

Juz wiem co się stało, nwm jakim cudem ale te wszystkie serwery co miałem na liscie sie jakoś same zedytowały i ip wszystkich zostały usunięte, a mam je na liscie nwm co jest, teraz muszę od nowa wpisywac

Pewnie grzebałeś w plikach gry i wywaliłeś któryś zapis przez przypadek ;)

Opublikowano

Tak jak mówił pan wyżej, w folderze z grą jest plik, który odpowiada za listę serwerów – można go łatwo usunąć albo edytować (przez co serwery nie działają).

Ja również miałem dużo sytuacji związanych z błędnym połączeniem, a okazywało się, że wystarczyło po prostu się połączyć nie zwracając na to uwagi :D

5120514749178281372145.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...