Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś blokuje system VAC

tusiek01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc gram w cs już od ponad 2 lat i nigdy nie miałem takich problemów... Podczas każdej gry wywala mnie z niej z takiego powodu i przez jakąś godzinę przy próbie dołączenia do meczu występuje ten sam problem? Co mogę zrobić ? Nigdy nie miałem na pc haxów, nigdy nie grzebałem w plikach gry. Sprawdzenie spójności plików nie pomogło, reinstal gry też. 

//

Jakiś czas temu pobrałem pewien serwer metina który nie działał i musiałem użyć komendy :

Uruchom z Menu Start "CMD.exe" (klikając prawy przycisk myszy) jako administrator a następnie wpisz komendę:
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff
po wpisaniu komendy i zatwierdzeniu jej Enterem musisz uruchomić komputer ponownie.

Problem prawdopodobnie pojawił się wtedy...

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Mi pomogło to jak bawiłem się w serwery metin2:

1. Wyjdź ze Steam.
  2. Kliknij na przycisk Start, a następnie na Wszystkie programy i Akcesoria.
  3. Naciśnij prawym przyciskiem myszy na Wiersz polecenia, a następnie Uruchom jako administrator.
  4. W wierszu poleceń wprowadź następującą komendę i wciśnij klawisz Enter:
    • sfc /scannow
  5. Po ukończeniu tej operacji uruchom ponownie swój komputer, a następnie uruchom Steam i sprawdź, czy błąd dalej występuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...