Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z launcherem

ZegarekMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Otóż zainstalowałem sobie SK Launcher ( minecraft ) zrobiłem wszystko, dałem GRAJ i mam taki błąd:

[18:47:18] [main/INFO]: Setting user: Cheapy
[18:47:18] [main/INFO]: (Session ID is token: :4a0a61f089783fdcbded1a57b4d459fe)
[OptiFine] (Reflector) Field not present: case static switch char while default default { = final ` char try & { const & ! true case super instanceof if ! | # $ throw int ^ new boolean ] ! implements 5 return short & - switch finally short 4 | break 1 new return true if if ! synchronized while byte continue.captureDrops

[OptiFine] (Reflector) Field not present:  - case static switch char while default default { = final ` char try & { const & ! true case super instanceof if ! | # $ throw int ^ new boolean ] ! implements 5 return short & - switch finally short 4 | break 1 new return true if if ! synchronized while byte continue.capturedDrops 

[18:47:20] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.4

//PS. Instalowałem BlazingPacka, pozniej wywaliłem go i sprobowalem odpalic normalnego minecrafta, to samo. Pozniej pobrałem Shinigima Launcher tez to samo, zaaktualizowałem Jave, to samo i jej reinstall też.

Mój system to Win 8.1

Opublikowano

Wywal Optifine? Odpal z innego profilu? To jest, z tego co widzę, problem OptiFine.

Optifine odrazu się pobiera przy BlazingPack - potrzebny do mchc.pl

Opublikowano

Wywal Optifine? Odpal z innego profilu? To jest, z tego co widzę, problem OptiFine.

To wyczyść to najpierw i zobacz czy działa ci na czysto, dopiero wtedy baw się w paczki ...

Opublikowano

To wyczyść to najpierw i zobacz czy działa ci na czysto, dopiero wtedy baw się w paczki ...

Na czysto to samo tylko teraz mniejszy błąd:

[16:36:20] [main/INFO]: Setting user: Cheapy

[16:36:20] [main/INFO]: (Session ID is token: :4a0a61f089783fdcbded1a57b4d459fe)

[16:36:21] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1

Opublikowano

Na czysto to samo tylko teraz mniejszy błąd:

[16:36:20] [main/INFO]: Setting user: Cheapy

[16:36:20] [main/INFO]: (Session ID is token: :4a0a61f089783fdcbded1a57b4d459fe)

[16:36:21] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1

Sprawdź czy java ci na pewno działa i spróbuj odpalić inną wersję gry ;)

@Edit

Jeżeli masz kartę Nvidi to zmień sterowniki na starsze ;)

Opublikowano

@ZegarekMC

Cześć!
Gdy uprzednio grałeś w minecraft'a on działał?
Błąd zaczął się dopiero po wgraniu Blazing Pack'a, czy po jakimś czasie gry na nim?

Jak się mają sterowniki?
Spróbuj zainstalować ich najnowszą wersję – być problem tkwi w tym.
Jaką instalowałeś Javę?
Wgraj najnowszą – jeżeli to nie pomoże to zainstaluj odrobinę starszą – może coś to da.

Jeżeli moje porady nie pomogą to postaram pomóc się dalej (jeżeli problem nie został rozwiązany odpowiedz na moje pytania, są dla mnie niezmiernie ważne).

Pozdrawiam!

5120514749178281372145.png

Opublikowano

@ZegarekMC

Cześć!

Gdy uprzednio grałeś w minecraft'a on działał?

Błąd zaczął się dopiero po wgraniu Blazing Pack'a, czy po jakimś czasie gry na nim?

Jak się mają sterowniki?

Spróbuj zainstalować ich najnowszą wersję – być problem tkwi w tym.

Jaką instalowałeś Javę?

Wgraj najnowszą – jeżeli to nie pomoże to zainstaluj odrobinę starszą – może coś to da.

Jeżeli moje porady nie pomogą to postaram pomóc się dalej (jeżeli problem nie został rozwiązany odpowiedz na moje pytania, są dla mnie niezmiernie ważne).

Pozdrawiam!

Działał, ale przed formatem, teraz po formacie przed blazing packiem i po tez nie dzialal ;x

Opublikowano

Jaką masz kartę graficzną?

Ostatnio widziałem że sporo ludzi ma problem z odpaleniem Mc na najnowszych sterach Nvidii i to może być twój problem ;)

NVidia GeForce 610M

Opublikowano

Jaką masz kartę graficzną?

Ostatnio widziałem że sporo ludzi ma problem z odpaleniem Mc na najnowszych sterach Nvidii i to może być twój problem ;)

NVidia GeForce 610M

Jak już pisał odinstaluj sterowniki i zainstaluj starszą wersję, to przypadłość najnowszych sterów Nvidii ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...