Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostałem oszukany

bolo7531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Niedawno zostałem oskamowany na stronie csgodouble.gg przez Faaze SPRZEDAM COINSY! (jego nick) na kwotę 20 euro.

Aby to zrobić napisał mi jakiś skrypt po czym zmusił mnie do wpisania jego. Uwierzyłem mu ponieważ podał się za administratora strony.

Trochę mnie to przygnębiło i postanowiłem że napisze do supportu, po czym się okazało że nie mogą mi pomoć. Macie jakieś pomysły co bym mógł zrobić aby je odzyskać ?

Opublikowano

Dać się oszukać w 2017 roku, lul. Tyle się mówi, że wszystko to scam, tyle tych scamów wszędzie, a ludzie nadal się dają.

Nic nie zrobisz, płać za swoją głupotę. Nie masz jak odzyskać tego hajsu.

Opublikowano

Dać się oszukać w 2017 roku, lul. Tyle się mówi, że wszystko to scam, tyle tych scamów wszędzie, a ludzie nadal się dają.

Nic nie zrobisz, płać za swoją głupotę. Nie masz jak odzyskać tego hajsu.

Szkoda, no nic, dziekuje wam za odpowiedzi. Cześć

Pozdrawiam bolo7531                                                                                                                                                                                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...