Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w CS:GO

maksio420

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,wczoraj kupiłem csa ,wszedłem na deathmecz i miałem 50 fpsów (Jest to troche mało jak na moj sprzet i ustawienia) ,lecz nie to było problemem co około 1 min miałem totalną scine na około 5 sek ,na najnizszych ustawienach działo się dokładnie to samo ,3 mies wczesniej grałem w csa na 120 fpsów na takich samych utawieniach ..

Specyfikacja komputera:

Karta Graficzna : GeForce GT 730 

Procesor : Intel core 2 duo E8500 3.16 GHz

Pamiec ram : 4.00gb 

System: Windows vista 

Liczę na pomoc ,ss w załączniku .Pozdrawiam serdecznie

post-1547629-0-60840200-1485880128_thumb.jpg

Opublikowano

50fps na DM na tym sprzęcie to i tak dużo..

Moim zdaniem problem leży w kompie.. Win Vista , GT 730 , komp pewnie sprzed 5 lat.. Naprawdę nie licz na więcej ..

Opublikowano

Ale zrozum ,że 2 mies temu miałem luzno 120 fps z drugim monitorem...A zresztą dlaczego niby na kazdej rozdielczosci jest tak samo ? mysl człowieku...

Opublikowano

Ale zrozum ,że 2 mies temu miałem luzno 120 fps z drugim monitorem...A zresztą dlaczego niby na kazdej rozdielczosci jest tak samo ? mysl człowieku...

zakładasz bezsensowne tematy... core duo i 120fps na DM? może 200 odrazu.. masz po prostu słabego kompa i tyle.. żaden CCleaner ani inne gówna Ci nie pomogą...

Opublikowano

Jeżeli ustawienia audio Ci nie pomogły to przez słaby komputer i aktualizacje w CS:GO. Ja na GTX 960 na DM mam 160 FPS. Przy twoim sprzęcie na więcej bym nie liczył.

Opublikowano

zakładasz bezsensowne tematy... core duo i 120fps na DM? może 200 odrazu.. masz po prostu słabego kompa i tyle.. żaden CCleaner ani inne gówna Ci nie pomogą...

To nie jest mój main PC ,ale to nie ważne ,znasz się lepiej przecież..PCMASTERGAme widze...

Pomocnik
Opublikowano

Windows Vista smieciowy pod gry ;),a po 2 intel core 2 duo procek ;) Słabo to widze,karta jest dobra do gier ;) PRzeczysc adw cleanerem kompa,zaaktualizauj sterowniki i przeskanuj komputer anti-malwarebytes ;) a potem włącz csa 

Opublikowano

To nie jest mój main PC ,ale to nie ważne ,znasz się lepiej przecież..PCMASTERGAme widze...

to po co na nim grasz? Przejdź na main pc i problem zniknie.

Tak jak napisał kolega, masz za słaby PC, sam kilka tygodni temu miałem starego kompa i też w pewnym okresie czasu dużo fps mi spadło w grze, do gry wychodzą coraz częściej aktualizacje a co za tym idzie większe wymagania ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...