Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop Dell - F1-10 nie dzialaja

fabian357357

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam napotkałem się dzisiaj na pewien problem z którym nie mogę sobie poradzić i szczerze mówiąc nawet w internecie nie byłem w stanie znalesc rozwiązania.A więc grałem sobie w cs go i najprawdopodobniej przypadkiem wcisnąłem jakąś kombinacje która sprawiła że klawisze f1-f10 nie działają tak jak powinny wczesniej żeby zwiększyć lub zmniejszyć dzwięk musiałem wcisnąć f2/f3 a teraz żeby to zrobić musze wcisnąc klawisz Fn + f2/f3.Prosze o pomoc z góry Dziekuje

Opublikowano

Instrukcja obsługi i tam pisze, wystarczy przeczytać. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nawet nie zawsze o to chodzi, niby ma być klawisz ale używa się programowego z oprogramowania. 

Jest kilka wersji oprogramowania tak samo jak kilka wersji skrótów klawiszowych na tego  typu akcje klawiatury. To można ustawić w  biosie, w oprogramowaniu i  tak samo bezpośrednio na klawiaturze.

To chyba nie jest problemem że sobie sam przeczyta jak się  ustawia  to w jego modelu bo ja racze specjalnie nie mam zamiaru szukać  15 możliwości jakie posiada Dell dla ustawienia tej funkcji w różnych modelach. 

P.s np najczęściej stosuje sie FN+ESC albo FN+ESC+F4 albo...  jakieś inne tam jak pisze w instrukcji lapropa. ;) 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...