Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca sie dropić odłamki na 55 lvlu?

kichuMX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam WP 55 lvl skile dopiero m4 niedawno zrobiłem tą postać i planuje dropić na niej odłamki bo w katakumbach juz słabo leci i teraz pytanie czy DT jest dobrym pomysłem na ten lvl? Bo jeżeli to bez sensu to może w innym miejscu

Opublikowano

Wszystko w tej grze ma sens , najważniejszy jest czas jaki poświęcisz na gre. Tak jak pisałeś, DT czy tam trudny loch małp i lecisz.

Opublikowano

W katakumbach leci dobrze, jeśli masz 75 lvl i rękawiczkę złodzieja. W DT wyciągniesz znacznie więcej niż w trudnym lochu, ale wiadomo musisz mieć lepsze eq, dużo na trupy i w miarę sporo defa. No i nie ma co mówić, ale rękawiczka bardzo podnosi drop tych odlamków.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Mam troche abs na strzały, na DT nie mam bonów narazie ale coś kupie mam na to 300kk to sie coś znajdzie, defa mam 420 narazie ale widziałem ludzie chodzą tam 42 lvlami to im lecą te odłamki a ja mam 55 to jest duża różnica wiec sie obawiam o to ze strace tam czas i lepiej bedzie zostać w tych katakumbach

Opublikowano

Znaczy na 55 lvl drop jest bardzo dobry, jeśli mówimy o siódmym piętrze z aktywną rękawiczką, na 42 lvl bez bardzo dobrego eq to tam nawet ciężko ogarnąć by było

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Wystarcza skile, oraz buff. Masz 420 defa, wiec ogarnij roski 100/200defa, atak, kryt, szycie. Mozesz dobic 75 i isc dropic w dc/ wbic 90 i na nowych mapkach  :)

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...