Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mieć więcej klatek w lolu?

opkop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie zadaje to pytanie gdyż mój komp się popsuł i muszę grać na starym,zjebanym laptopie i gdy dobrze jest to nawet sięga do 60 klatek ale przeważnie 40 ale gdy jest team fight czy po prostu więcej się dzieje na ekranie do dostaje nagłego kurwiszczału jep 1 fps co to jest? Więc się pytam was gdyż takie coś uniemożliwia mi grę.Dziękuje za każdą pomoc :)  

Opublikowano

Ustaw jakość grafiki na najniższą, wyłącz cienie i dźwięki.

yhmm ale ja przecież wiem i tak zrobiłem WSZYSTKO CO SIĘ DA TO OBNIŻYŁEM LUB WYŁĄCZYŁEM xD.Licze na coś lepszego 

Specjalista
Opublikowano

Ustaw wysoki priorytet dla lola, wyłącz zbędne programy w tle, procesy, możesz nawet wyłączyć clienta, przynajmniej kiedyś tak było, wyłączyć duperele w stylu, many, doświadczenia. Jakieś boost programy.

Opublikowano

Ustaw wysoki priorytet dla lola, wyłącz zbędne programy w tle, procesy, możesz nawet wyłączyć clienta, przynajmniej kiedyś tak było, wyłączyć duperele w stylu, many, doświadczenia. Jakieś boost programy.

Użyj GameBoostera, jak jeszcze używałem laptopa to miałem 40, a w programie stałe 60.

Hmmm ten pomysł z priorytetem w miare zadziałał może laptop teraz parzy ale chociaż mam w miare stałe 45fps dzięki

Opublikowano

Użyj GameBoostera, jak jeszcze używałem laptopa to miałem 40, a w programie stałe 60.

Hmmm ten pomysł z priorytetem w miare zadziałał może laptop teraz parzy ale chociaż mam w miare stałe 45fps dzięki

Przy tym stanie to sobie szybciej spalisz laptopa niż na nim pograsz.

Spróbuj w ustawieniach graficznych (jak masz) obniżyć grafikę 3D na najniższe.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Masz podkładkę chłodzącą pod laptopa? Bo jeśli zacznie się za bardzo przegrzewać to te ustawienia fps'ów i tak pójdą w parę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To dziala tylko na troche "mocniejszych" komputerach, na starym pentiumie to nie zadziała

Jak up, wszystko off proces na high ew granie w oknie.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Jesli laptop jest zjebany to po prostu nie pograsz, no i najprawdopodobniej sie grzeje mocno i potrzebujesz podkladki chlodzacej + najlepiej jakis wiatrak, game booster no i format.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jak masz gówno laptopa to po prostu nie graj, tylko LP przez to stracisz(jeśli grasz rankedy oczywiście) i popsujesz sojusznikom rozgrywkę. Gamebooster też Ci gówno da, więc napraw swojego PC'ta jak najszybciej to nie będziesz mieć problemów, bo jeśli masz wszystko na LOW i dalej Ci ścina to powodzenia z takim czymś :v

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ja p******e...

Wyłącz proces patchera podczas gry(ten który zżera mniej użycia wyłącz to się wyłączy ten co więcej zżera, bo jak wyłączyć ten co więcej zżera to po chwili ci się włączy)

9u2pvr.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...