Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolega dostał perma bez powodu

TheMineFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZRÓBMY PETYCJĘ NA CAŁE MPCFORUM!!!! NA PEWNO ODBANUJĄ WTEDY KOLEGĘ AUTORA TEMATU!!! KTO JEST ZA????

Też miałem taki pomysł, ale później pomyślałem że można też napisać do jakiejś strony która pisze o grach, żeby o tym napisali. Wtedy więcej ludzi by się dowiedziało i można by coś więcej zdziałać. Cały czas nie mogę się pogodzić z tym że kolega dostał bana za coś czego nigdy nie robił. 

ZRÓBMY PETYCJĘ NA CAŁE MPCFORUM!!!! NA PEWNO ODBANUJĄ WTEDY KOLEGĘ AUTORA TEMATU!!! KTO JEST ZA????

Potraktujcie temat poważnie. Posty tego typu będą traktowane jako spam, nie róbmy sobie żartów z kolegi, który przyszedł do nas z pytaniem.

Nie róbmy sobie żartów z kolegi? Ten temat to żart, zawsze jest "kolega dostał bana" typ pewnie dostał bana za skrypty i szuka pomocy jak się odwołać xD

"Mam pomysł żeby napisać jakąś petycję i żeby całe mpcforum się podpisało i wysłać do riotu. Może wtedy by się ogarnęli zawsze warto spróbować."

A dlaczego całe mpcforum ma się podpisać? Dostałeś bana, nie możesz grać po c**j drążyć temat. DELFIN NIE ŻYJE

Serio to kolega dostał bana tylko po prostu nie chce mu się pisać bo wie że ja zrobię to lepiej. Na swoim koncie dostałem bana za cheaty 1,5 roku temu. Tylko że ja naprawdę cheatowałem a on nie.

Opublikowano

Potraktujcie temat poważnie. Posty tego typu będą traktowane jako spam, nie róbmy sobie żartów z kolegi, który przyszedł do nas z pytaniem.

Nie róbmy sobie żartów z kolegi? Ten temat to żart, zawsze jest "kolega dostał bana" typ pewnie dostał bana za skrypty i szuka pomocy jak się odwołać xD

"Mam pomysł żeby napisać jakąś petycję i żeby całe mpcforum się podpisało i wysłać do riotu. Może wtedy by się ogarnęli zawsze warto spróbować."

A dlaczego całe mpcforum ma się podpisać? Dostałeś bana, nie możesz grać po c**j drążyć temat. DELFIN NIE ŻYJE

Nie powiedziałem, że petycja to dobry, ani w ogóle możliwy do zrealizowania pomysł, ale komuś, kto tego nie wie - można normalnie wytłumaczyć.

Też miałem taki pomysł, ale później pomyślałem że można też napisać do jakiejś strony która pisze o grach, żeby o tym napisali. Wtedy więcej ludzi by się dowiedziało i można by coś więcej zdziałać. Cały czas nie mogę się pogodzić z tym że kolega dostał bana za coś czego nigdy nie robił. 

Przypadków tego typu jest na tyle dużo, że żadna strona nie podejmie się napisania o tym, poza tym znaczna część osób mówiąc, że została zbanowana za nic - po prostu kłamie.

Nie ma w tym nic na tyle specjalnego, żeby jakakolwiek redakcja się tym zainteresowała.

Oprócz tego nie wydaje mi się, żeby support w ogóle brał pod uwagę jego odwołanie, jeżeli dostał bana za domniemaną grę na cheatach.

Na miejscu Twojego znajomego po prostu kupiłbym nowe konto, albo założył kolejne i zaczął je expić.

Tak na marginesie - nie wierzę, że został zbanonwany za nic, raczej nie był z Tobą szczery.

giphy.gif

Opublikowano

Zapytaj się czy ktoś miał dostęp do jego konta i grał na nim.

Jeżeli tak, to te osoba(y) pewnie skryptowały.

Poza tym nie odblokują nawet wtedy konta i niech Twój kolega się z tym pogodzi.

Opublikowano

W sumie nie musi nawet uzywac cheatow typu jakies skrypty, BANA MOZNA TEZ DOSTAC ZA PROGRAMY KTORE ZMIENIAJA WYGLAD (SKINY ,MAPKI)

Pytałem go o wszystkie możliwe haxy i żadnych nie używał. Właściwie to on nie robił nic za co mógłby dostać bana, był po prostu normalnym graczem. Czytając co tu piszecie to chyba faktycznie nie można nic z tym zrobić.

Opublikowano

W sumie nie musi nawet uzywac cheatow typu jakies skrypty, BANA MOZNA TEZ DOSTAC ZA PROGRAMY KTORE ZMIENIAJA WYGLAD (SKINY ,MAPKI)

Pytałem go o wszystkie możliwe haxy i żadnych nie używał. Właściwie to on nie robił nic za co mógłby dostać bana, był po prostu normalnym graczem. Czytając co tu piszecie to chyba faktycznie nie można nic z tym zrobić.

No ale zrozum, że Riot nie daje banów na konta, które nie są podejrzane ani też zgłaszane ot tak za cheaty jeśli ich na koncie nie używano. Riot analizuje zgłoszenia pod względem cheatów/skryptów, a nie bo jest zgłoszenie to damy bana. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No ale zrozum, że Riot nie daje banów na konta, które nie są podejrzane ani też zgłaszane ot tak za cheaty jeśli ich na koncie nie używano. Riot analizuje zgłoszenia pod względem cheatów/skryptów, a nie bo jest zgłoszenie to damy bana.
Odbiegam trochę od tematu,ale nie jestem pewien czy rito tak dokładnie wszystko sprawdza mój problem to ban za toxic dostałem logi z czatu i dostałem bana za to :

Dude,ur playing like a monkey

Better back to the zoo

im sure about it

Oh,ur so funny dude

Pls,stop talking thrash

Holy,ur the worst thrash i ever seen

Dont be able to recycling

I cant stop laughing with u

Ok,muted

See Ya kid

A to jego wypowiedź:

You always tax my lane after gank

Fu

You must be burned in hell

I wish u cancer

and for your whole family

Omg fu bastard

B***h

Suck my dick

Fucking jew

Grałem wtedy duo z kolegą który oczywiście zreportował go ale gość nie dostał żadnej kary,wysłałem ticket do rito z ss co napisał on a co ja,odpowiedzi nie dostałem do dziś.Jeśli już jestem toxic to piszę żartobliwie a nie wprost,czy ten ban był słuszny ? Jeszcze nigdy po zgłoszeniu gracza nie dostałem powiadomienia że gracz został ukarany a nie raz spotykałem się tak jak tutaj z życzeniem raka czy żebym spłonął w piekle.

Wcześniej dostawałem kary za toxic ale też w stylu żartobliwym typu You are playing like a clown,im sure that you are living in circus.Dodam ss jeśli znajdę bo było to z kilka tygodni temu.

Opublikowano

Dude,ur playing like a monkey

Better back to the zoo

im sure about it

Oh,ur so funny dude

Pls,stop talking thrash

Holy,ur the worst thrash i ever seen

Dont be able to recycling

I cant stop laughing with u

Ok,muted

See Ya kid

A to jego wypowiedź:

You always tax my lane after gank

Fu

You must be burned in hell

I wish u cancer

and for your whole family

Omg fu bastard

B***h

Suck my dick

Fucking jew

czy ten ban był słuszny ? 

tak

co do tematu; chlop na 100% cisnal na jakis skryptach i tyle.. jak nie skrypty to jakis skin changer na kiju

a tobie powiedzial ze nie haxowal bo pewnie nie ma jaj zeby sie przyznac 

prosta sprawa 

8kHod.png

Opublikowano

Jest kilka logicznych wyjaśnień tej sytuacji... 

1. Czitował.

2. Ktoś mu sie wjebał na konto i czitował. 

3. Był tak pro playerem że dostawał reporty za czity i rito go zbanowało XDDD

3. Kolega cie okłamuje. 

4. Ty okłamujesz nas. Trochę dziwne kolega dostał bana... i co nie może sam napisać? Założenie konta to max 3 min a ty robisz za jego psa? xDDD

Na 99% jestem pewny że został zbanowany słusznie bo coś miał dlaczego? Bo raczej nigdy się nic takiego nie zdarza nikt nie płacze z powodu o niesłusznego bana a twój kolega jest wyjątkiem z iluś tam mln graczy? DZIWNE

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Krótko podsumuje ten temat, nie ma sensu dalej go drążyć. Jeżeli dostał perma na konto z plakietką "czity". To w życiu go nie odbanujecie, choćbyście do Trybunału Sprawiedliwości poszli to i tak nic nie zdziałacie. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Temat już skończony, ale nie uwierzycie co się ostatnio stało. Brat tego kolegi również dostał bana za hacki, i oczywiście również nigdy nie cheatował. To jest kompletnie pojebane. Jaką zasadą kieruje się riot że banuje graczy którzy nic złego nie zrobili.

Opublikowano

Temat już skończony, ale nie uwierzycie co się ostatnio stało. Brat tego kolegi również dostał bana za hacki, i oczywiście również nigdy nie cheatował. To jest kompletnie pojebane. Jaką zasadą kieruje się riot że banuje graczy którzy nic złego nie zrobili.

ohoho ale przypadek na 1/2 komputerach z tego samego ip poleciał ban za skrypty. A oni przecież są nie winni co za skurwysyński los. Jaka zbieżność ;/ bo rito tak często banuje za darmo i akurat banuje twojego ziomka i jego brata... no nie spotykane xD

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

Mordeczko, wiem odkopuje starego kotleta, ale pomysl sam, Ban bez powodu? RITO to ogarnięta, firma i nie popełniła by raczej żadnego błedu :)
Widocznie kolega coś używał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...