Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z polączeniem

Lemonekv2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

50mb/s  VPS stoi w Francji

Z innymi serwerami masz ten problem czy tylko z tym jednym?

Opublikowano

Tylko z tym

Może to problem z ustawieniem firewall'a? Nie wiem z jakiej serwerowni korzystasz (domyślam się że OVH).

Opublikowano

Tylko z tym

Może to problem z ustawieniem firewall'a? Nie wiem z jakiej serwerowni korzystasz (domyślam się że OVH).

Net Speak

Napisz do nich na support to sprawdzą jakie masz ustawienia firewall'a na maszynie. Zdaje mi się że problem leży po stronie NS.

Opublikowano

Tylko z tym

Net Speak

Napisz do nich na support to sprawdzą jakie masz ustawienia firewall'a na maszynie. Zdaje mi się że problem leży po stronie NS.

Napisze do nich i dam znac

Opublikowano

Tylko z tym

Net Speak

Dobrzę napisałeś pewnie grubasek z net-speaka posiada firewalla który otrzymuje zapytanie poza francji i czy ma akceptować xD jak by to coś miało pomoc :* 

Co do tematu to czekam aż ci dadzą odpowiedz.

1.png

Opublikowano

Łączysz się przez swoją domenę czy ip lub domenę net-speaka (jak przez swoja domenę to spróbuj przez ip bezpośrednie)?

Używasz cloudflare na swojej domenie? 

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...