Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy istnieje możliwość zwiększenia grab distance w Csro ? Boce i używam "autoskilla" do naciskania "Auto pickup" lecz podnosi tylko te rzeczy ktore sa bardzo blisko ... yyy... help ;'p

@Down

A gdzie to mam niby napisac ? ;'p

To nie jest prywatny serwer ani to nie dotyczy bota v_V myślę, że to był najlepszy dział na takiego typu pytanie...

Opublikowano

Witam, czy istnieje możliwość zwiększenia grab distance w Csro ? Boce i używam "autoskilla" do naciskania "Auto pickup" lecz podnosi tylko te rzeczy ktore sa bardzo blisko ... yyy... help ;'p

Nie ma czegoś takiego.Po prostu jest ta opcja nie dopracowana.A w ogóle co to za pomysł żeby taki temat w dyskusji -.-.?

Admin Cienia
Opublikowano

Taki coś jest ustalone w bazie na serwerze, więc chcąc, nie chcąc, nic z tym nie zrobisz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Wątpię żeby to było w bazię... na EcSRO i ISRO są do tego programy ... zwiększanie zasięgu autoselect i autopickup. więc wydaje mi się , że jest to możliwe lecz nikt może tego do csro jeszcze nie zrobił :')

Opublikowano

Wątpię żeby to było w bazię... na EcSRO i ISRO są do tego programy ... zwiększanie zasięgu autoselect i autopickup. więc wydaje mi się , że jest to możliwe lecz nikt może tego do csro jeszcze nie zrobił :')

Może się nie da, bo jakieś blokady są, a po za tym ludzie wolą kupić grab peta niż się bawić w takie coś.