Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dell Inspiron 1545 - błąd, trzeba podać hasło

Maniak1908

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Mam problem otóż ... kupiłem od typa laptopa Dell Inspiron 1545 . Gdy go brałęm był on włączony i wszystko działało sprawdziłem poprawność sprzętu testy itd.. zamknołem system i pojechałem do domu. Gdy go chciałem w domu odpalić tu takie coś . Szukałem w necie ale nic nie rozumiem może ktoś ma rozwiązanie jak zdjąć to hasło bo z typem nie ma kontaktu telefon wyłączony i nie wiem co mam robić.

http://www.fotosik.pl/zdjecie/ea2cffec7ad0a2e4 link do zdjęcia.

Wrzuciłem tu bo było za duże. 

Opublikowano

Gościu założysz hasło na BIOS. Jak nie odbiera telefonów to zgłoś na policję, bo to zwykłe oszustwo.

Non omnis moriar.

Opublikowano

Jak jesteś w Szkocji, a on w Anglii/ Irl Płn to to jest nadal jeden kraj, więc nie powinno być szczególnego problemu.

Non omnis moriar.

Opublikowano

Nie zgłoszę tego bo nie widzę w tym sensu nie dość że go nie znam . To nawet nie wiem jak się nazywa. To da się zdjąć i to hasło raczej nie jest do biosu tylko do rozruchu systemu. A do biosu czy wystartowanie boota z pen drive nie idzie zrobić bo za każdym razem to wyskakuje. Szukam po necie ale nie znalazłem. A jak coś znalazłem to nic nie rozumiem. Dlatego proszę o pomoc kogoś w temacie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...