Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Usługi graficzne

Keson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Może poćwicz najpierw, zanim zaczniesz sprzedawać prace. Na obecną chwilę, to wydaje mi się, że to Ty musisz komuś zapłacić, żeby brał Twoje prace, a nie na odwrót :/

Dział FanArt jest otwarty na nowych użytkowników, pytaj o co chcesz :)

Powodzenia :)

Opublikowano

Cześć!

Może poćwicz najpierw, zanim zaczniesz sprzedawać prace. Na obecną chwilę, to wydaje mi się, że to Ty musisz komuś zapłacić, żeby brał Twoje prace, a nie na odwrót :/

Zabrzmiało to chamsko z twojej strony....(wiem dostane5pkt za spam pozdrawiam ;3)

Opublikowano

Cześć!

Zabrzmiało to chamsko z twojej strony....(wiem dostane5pkt za spam pozdrawiam ;3)

Dlaczego chamsko? Pewne rzeczy należy mówić otwarcie, zwłaszcza w grafice, gdzie krytyka (w miarę konstruktywna) jest wręcz potrzebna :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jestem otwarty na krytykę.

Tam ten post był słaby wiem ;C tu postarałem się o 3 przykładowe prace wiem jakość ;)

Mam nadzieję że teraz trochę lepiej to wygląda ;)

Opublikowano

1. www.dafont.com <czcionki here

2. YOUTUBE > Poradnik do programu jaki używasz (polecam gimpa, najlepszy program na swiecie)

3. Wykonując podstawowe rzeczy, (czcionka, cień, tło here, tekstura (bez zastosowania żadnego Filtru) Pasek z mniejszym kryciem) nie czyni Cię grafikiem kappa. Sam też nim nie jestem, ale trochę tam umiem, więc polecam Ci pooglądać jak niektórzy robią, troche więcej kreatywności here i po prostu umiejetnosci zrobienia czegos, co pasuje do reszty.

Tak jak odezwał się niemiły kolega @Małpa troche przypał sobie robisz wstawiając takie prace w giełde ;v.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...